Iarna pe drumuri de munte

Transport cu platforma auto

Drumurile de munte implica adesea curbe, dealuri, gheata, ceata si zapada. Pentru a trece cu bine de aceste conditii, atat soferii cat si masinile trebuie sa fie pregatite. Conducerea in aceste conditii trebuie sa implice planificarea atenta, dar si sa mentineti un simt al realitatii cand va indreptati spre drumuri de munte pe timp de iarna!

Pentru a va asigura ca masina este pregatita pentru conducerea in timpul iernii, asigurati-va ca anvelopele sunt complet umflate. Incercati sa nu conduceti cu viteza deoarece pe o suprafata alunecoasa poate duce la pierderea controlului. De asemenea, este important sa nu va angajati in depasiri, conducerea lenta pe drum cu zapada facand ca totul sa fie sigur si sub control. Viteza dumneavoastra ar trebui sa se bazeze pe cea a altor masini, mai ales ca poleiul este atat de periculos, dar nu vizibil pentru ca ia culoarea soselei. O viteza neadaptata pe un asemenea drum poate duce la rotirea masinii in plina strada sau, mai grav, la tamponari sau rasturnari.

Fii la curent:  Bagajul și călătoria cu avionul

Dupa ce va asigurati ca din punct de vedere tehnic masina este pregatita pentru drumuri montane de iarna, ar fi indicat sa luati in calcul un echipament suplimentar, cum ar fi lanturile pe care sa le montati la nevoie. De asemenea, nu uitati de raclete pentru curatarea zapezii si ghetii, lichid de parbriz cu antigel, nisip si chiar o patura calduroasa, in caz ca ramaneti inzapezit.

Fii la curent:  Tractare masini catre centre REMAT

In ceea ce priveste drumurile montane, cu cat creste inaltimea, cu atat este mai rece, deci conditii mai grele. Daca o bariera blocheaza accesul pe un anumit drum, nu sfidati rolul acesteia, ci respectati-l gasind un alt traseu sigur care va va duce la destinatie. Fiti cu bagare de seama la toate semnalele pe care vi le transmite masina si vremea de afara, numai asa veti evita neplacerile!

Fii la curent:  Tractarea mașinilor – necesitate sau bani aruncați?

Transport cu platforma auto | Tractări.ro

In impas fiind, apelati cu incredere la Tractări.ro si o echipa de profesionisti se va indrepta spre locul in care va aflati. Cu servicii impecabile de tractari auto in sector 1, Bucuresti, echipa Tractări.ro ofera si transport cu platforma auto sau transport utilaje, in functie de nevoile si cerintele clientului. Pe site-ul http://tractări.ro/ puteti vizualiza toate ofertele si serviciile disponibile!

Acorda un vot

Related Posts