Masinile au si ele examen de dat

Statie ITP sector 6

Inspectia Tehnica Periodica este, de fapt, un examen. Examenul pe care-l sustineti impreuna cu masina pe care o detineti. In functie de cum o ingrijiti, va fi si rezultatul! Cu totii stim ca pentru un examen este nevoie de o pregatire prealabila si cum soferii sunt mereu atenti cu ceea ce detin, este imposibil sa nu promoveze cu brio.

Se vor verifica serii, noxe, frane, lumini, jocuri de articulatii, dar se va evalua si starea estetica a masinii: parbriz, rugina si anvelope. Spre exemplu, o masina cu parbrizul fisurat sau faruri sparte nu va fi autorizata ca fiind functionala in parametrii optimi. Proprietarului i se va sugera sa faca imbunatatiri si apoi sa revina la o noua evaluare. Cele mai grave probleme care nu vor fi deloc favorabile promovarii examenului sunt legate de un sistem de franare necorespunzator, defectiuni majore la sistemul de directie, limite depasite in ceea ce priveste eliminarea noxelor.

Fii la curent:  Cum sa iti pregatesti masina de inspectia ITP

Pentru a putea trece cu bine prin aceasta inspectie este nevoie ca toate actele sa fie in ordine. Avand in vedere ca se pune mare accent pe functionalitatea tuturor sistemelor masinii, este important ca franele sa fie bune, luminile sa functioneze, noxele sa se incadreze in standardele Euro, iar uzura exterioara sa nu afecteze deloc functionalitatea autoturismului. Se intampla multe respingeri datorita tuningului, cum ar fi lumini xenon aftermarket folii de geamuri neomologate si jante nepotrivite precizarilor din cartea masinii.

Fii la curent:  Performantele baterii auto Rombat se regasesc la cele mai bune preturi pe Neobat.ro!

Alegeti o statie ITP cu echipament de calitate si renumita pentru serviciile corecte si transparente si succesul este garantat. Succes garantat nu inseamna ca veti obtine totul in orice conditii. Succesul inseamna ca atunci cand va fi cazul, veti fi indrumat spre remedieri sigure ale problemelor!

Fii la curent:  Cele mai bune masini noi pentru iarna

Daca sunteti in cautare de o statie pentru inspectie tehnica periodica in Bucuresti, Alfa Motors va sta la dispozitie cu o serie de servicii ireprosabile. Pe langa toate acestea, luati in calcul faptul ca este un loc in care puteti face masinii un ITP ieftin in Bucuresti. Studiati oferta si pe site-ul www.alfaitp.ro si programati-va masina pentru cel mai important examen!

Acorda un vot

Related Posts