Opelul tau are nevoie de stabilizare? Inlocuieste-i amortizoarele Opel Astra G direct de la Revizie Opel

amortizor opel astra g

Indiferent de lungimea drumului pe care il are in fata, masina personala are nevoie cateodata de schimbarea unor elemente-cheie pentru buna ei functionare si mai ales pentru un risc scazut al accidentelor. Chiar daca par minuscule si mult mai putin importante decat motorul sau sistemul de transmisie, de exemplu, aceste elemente pot face diferenta intre un drum fara emotii si unul presarat cu evenimente nefaste. Unul dintre aceste elemente este amortizorul, numai ca in cazul masinii Opel Astra G, schimbarea acestuia nu este o problema deoarece exista magazinul online specializat Revizie Opel.

La ce folosesc amortizoarele pentru Opel Astra G?

Amortizoarele sunt componente ale sistemului de suspensie, care contribuie esential la procesul de stabilizare al masinii, absorbind oscilatiile verticale ale acestuia. Oscilatiile pot proveni de la diversele denivelari pe care masina le poate intalni in drum, iar sistemul de suspensie are functia de a amortiza aceste socuri provocate de un drum nefericit.

Fii la curent:  5 masini pe care le poti conduce FARA PERMIS!

In cazul masinii Opel Astra G, amortizoarele disponibile in magazinul Revizie Opel sunt atat pentru partea din fata, cat si pentru cea din spate. Schimbarea amortizoarelor de Opel Astra G cu unele noi scade riscul de acvaplanare si riscul ca in timpul franarii, automobilul sa se aplece in fata, cauzand o franare defectuoasa din cauza ridicarii a rotilor din spate in sus.

Principalele tipuri de amortizoare pentru Opel Astra G disponibile pe Revizie Opel

amortizor opel astra g

Revizie Opel asigura soferilor de Opel Astra G ambele tipuri de amortizoare pentru aceasta masina, adica atat amortizoare pentru fata, cat si cele din spate. Amortizorul poate fi ales in functie de tipul de motor, iar pretul poate fi determinat in acelasi mod. Un amortizor costa in medie 300-400 RON, dar in functie de tipul de motor si de partea pentru care este amortizorul, pretul acestuia poate fi mai mic sau mai mare.

Fii la curent:  Cum achizitionati un autoturism din Uniunea Europeana

Pentru a sti sigur ca amortizoarele Opel Astra G sunt uzate si ca este necesara schimbarea lor, masina prezinta cateva semne printre care salturile rotilor, in momentul accelerari, defavorizand aderenta, precum si ridicarea botului masinii brusc in momentul pornirii. Daca unul dintre aceste semne, sau altele cunoscute, se prezinta, inlocuirea amortizorului pentru fata la Opel Astra G sau a celui din spate este imperios necesara.

Fii la curent:  Vrei sa iei permisul? Iata TOP 10 sfaturi utile pentru soferii incepatori!

Daca vrei sa stii exact cand este nevoie sa schimbi suspensiile unui Opel Astra G, citeste si acest articol pentru a descoperi cele mai eficiente tehnici.

Despre Revizie Opel

Revizie Opel este furnizorul online de piese pentru masinile Opel si nu numai. Preturile optime pentru diversele elemente importante ale masinii nu sunt singurele importante, ci si faptul ca toate piesele sunt calitative ii asigura pe clientii Revizie Opel ca au facut optiunea potrivita, precum si de potrivirea cu tipul de motor al masinii lor.

Acorda un vot