Opteaza pentru solutia perfecta, daca masina ta nu mai porneste

Tractari auto

Toti soferii au patit, macar o data, ca masina sa nu mai porneasca atunci cand se aflau in oras. In aceasta situatie, oamenii incearca toate solutiile pe care le cunosc, dar, cand din pacate, niciuna nu functioneaza, cel mai indicat este sa se apeleze la o companie de tractari auto, pentru a duce autovehiculul la cel mai apropiat service.

Cea mai buna firma de tractari auto din Bucuresti

Pe site-ul https://alotractari.ro/, soferii pot gasi toate datele de contact de care au nevoie pentru a apela specialistii de la aceasta companie. Sediul este pe Bulevardul Lacul Tei 1-3, in sectorul al doilea, iar pentru urgente, se poate folosi numarul de telefon 0219936 sau adresa de email office@alotractari.ro.

Care sunt serviciile de care pot beneficia soferii?

Specialistii de la AloTractari intervin in cel mai scurt timp in fiecare situatie, pentru a ajuta soferii care au probleme cu autoturismul. Atunci cand ajung la fata locului, mecanicii verifica intai de toate situatia si care este problema. Ei pot face reparatia pe loc, daca este posibil, pentru ca dispun de o trusa mobila de ustensile, se pot ocupa de usile blocate, pot furniza combustibil, pot repara problema unei baterii epuizate sau pot schimba roata, daca aceasta are pana. In situatia critica in care autoturismul nu poate fi reparat pe loc, specialistii se ocupa de tractari auto non-stop pana la cel mai apropriat service.

Fii la curent:  Deplasarea cu masina prin Europa

Care sunt preturile pentru serviciile oferite?

Tarifele pentru asistenta rutiera sunt foarte convenabile, avand in vedere ca soferii primesc ajutor specializat. Astfel, pentru alimentarea cu energie a bateriei, soferii vor plati 30 de lei, pentru schimbarea unei roti, pretul este de 45 de lei, pentru vulcanizare tariful este de 50 de lei + pretul vulcanizarii, iar pentru alte servicii, soferii vor plati 30 de lei. La toate acestea se adauga 40 de lei pe ora, in functie de timpul petrecut pentru remedierea defectiunii. In ceea ce priveste deplasarea autoturismului pe o platforma, tarifele sunt calculate in functie de greutatea masinii, dar si in functie de locul in care soferii au intampinat probleme tehnice: in Bucuresti sau in afara acestuia. Lista completa poate fi studiata pe site!

Fii la curent:  Care sunt principalele operatii din cadrul ITP
Acorda un vot

Related Posts