Rent a car, cel mai rapid serviciu

rent a car

Foarte multe persoane s-au aflat cel putin o data in situatia de a inchiria o masina. Din diverse motive, o masina aflata la dispozitia cuiva pentru o anumita perioada de timp este cea mai indicata alegere. Din punct de vedere financiar, o astfel de optiune este mult mai rentabila decat firmele de taxi care au preturi destul de piperate.

In general, oamenii de afaceri veniti cu treaba in Romania apeleaza la serviciul rent a car Otopeni cand ajung in tara. Este mult mai usor sa se deplaseze de la hotel in diferite locatii ale capitalei. In plus, masina asigura si o independenta de care strainii au nevoie pentru a se se simti stapani pe situatie.

Fii la curent:  Asigurarile la masinile inchiriate

Pentru mai multe detalii despre serviciul inchiriei auto Bucuresti, site-ul www.imarentals.ro ofera toate informatiile necesare pentru a putea accesa cea mai potrivita oferta. Preturile puse la dispozitie sunt cele mai atractive de pe piata si vin in intampinarea clientilor care vor sa beneficieze de servicii de calitate. In plus sunt oferite in permanenta si discounturi substantiale.

Rezervarea unei masini se poate face prin platforma online si este un proces care dureaza maxim 5 minute. Totul este simplu si rapid pentru a usura agenda mult prea incarcata a celor care apeleaza la astfel de servicii.

Fii la curent:  Tinerii care fac istorie in Campionatul National de Turisme pe Circuit la prima editie dupa 25 ani

In momentul urmator un operator va prelua comanda si va face toate demersurile pentru ca masina sa fie gata pentru a fi preluata la data stabilita. Nu este nevoie ca masina sa fie ridicata de la sediu. Firma ofera posibilitatea de a lasa masina la aeroport la ora aterizarii avionului. In felul acesta transferul se face fara probleme, iar clientul are masina la scara.

Durata de inchiriere a unei masini este nelimitata, atat timp cat plata se face la timp. In plus se percepe si o garantie in eventualitatea unui accident, garantie care va fi returnata fara probleme in momentul inapoierii masinii.

Fii la curent:  Motive pentru care sa inchiriati o masina

Acest gen de serviciu nu a fost niciodata mai rapid si mai eficient. Scurtarea timpului de completare a formalitatilor, precum si putinele acte care se cer in momentul inchirierii contractului au facut ca oamenii sa apeleze tot mai des la el in detrimentul celorlalte mijloace de transport (fie cel public, fie cel privat).

Acorda un vot

Related Posts