Faceti primul pas in educatia copilului dumneavoastra: gradinita privata

art & play kindergarten

Copilaria este de o importanta covarsitoare in formarea oricarui adult. Este etapa in care individul se formeaza si isi creeaza aspiratiile, etapa invatarii de la zero, a formarii caracterului si a dezvoltarii aptitudinilor. Aceasta etapa este influentata de mai multi factori: familia, cercul social, educatia. Odata cu mersul la gradinita, educatia copilului nu mai este doar misiunea parintelui, ci si a educatorului si a persoanelor cu care copilul vine in contact.

Mersul la gradinita este un test dificil pentru foarte multi copii, iar acest episod din viata lor trebuie tratat cu intelegere si rabdare din partea parintilor. Gradinita privata din sectorul 6 pune accent pe socializare si invatare, avand activitati diversificate: de la programe de dezvoltare personala si o paleta diversificata de optionale, loc de joaca si transport asigurat.

Fii la curent:  Scoala de Vara Magister 2015, la final

gradinita privata bucuresti

Locuiti in sectorul 6? Gradinita privata din Drumul Taberei este solutia perfecta atat pentru dumneavoastra, cat si pentru copilul dumneavoastra!

Gradinita privata din sectorul 6 vine in sprijinul parintilor responsabili si propune o oferta educationala, impartita in urmatoarele domenii, menite sa ajute dezvoltarea psiho-socio-emotionala a copilului:

  • Domeniul limba si comunicare
  • Domeniul stiinte
  • Domeniul estetic si creative
  • Domeniul psihomotric
  • Domeniul om si societate

Pentru ca pe toata lumea intereseaza asta, gradinita privata din Drumul Taberei are tarife accesibile pentru fiecare buzunar, in functie de programul pe care parintii il doresc pentru copilul lor (program scurt, de la 08:00 la 13:00, normal, de la 08:00 la 18:00, lung sau prelungit, de la 08:00 la 19:00). Mai mult, exista si oferte pentru after school (cu program normal, intre 12:00 si 18:00 si prelungit (intre 12:00 si 19:00).

Fii la curent:  Iti deschizi un restaurant? Ce lucruri trebuie sa ai in vedere

Gradinita ii permite copilului sa socializeze si sa experimenteze modele comportamentale prin prisma jocului. In plus, copilul dumneavoastra deprinde regulile de baza ale unei bune igiene, se obisnuieste sa fie ascultator si ordonat, face lectii pregatitoare pentru scoala si invata limbi straine.

Cautati, asadar, o gradinita privata cu inima, nu doar cu ratiunea si veti gasi toate raspunsurile dumneavoastra la gradinita privata Art & Play din Drumul Taberei, Bucuresti.

Fii la curent:  Tinerii care fac istorie in Campionatul National de Turisme pe Circuit la prima editie dupa 25 ani

Despre Art & Play Kindergarten

art & play kindergarten

Art & Play Kindergarten este o gradinita particulara din sectorul 6 al Capitalei. A fost infiintata in vara anului 2014 din dragostea pentru copii imbinata cu pasiunea pentru joaca si educatie. Oferta educationala a acestei gradinite cuprinde mai multe domenii: limba si comunicare, stiinta, estetic si creativ, psihomotric, om si societate.

Art & Play Kindergarten vine in sprijinul parintilor ocupati si detine si program after school pentru ca cei mici sa intreprinda diverse activitati care le vor spori creativitatea si imaginatia.

Ii puteti gasi in Bucuresti, pe Strada Drumul Valea Danului, nr.22, sector 6 sau la unul din numerele de telefon: 0760670559 sau 0760670980.

###

Acorda un vot