Curățenia de primăvară a început! Ledled.ro anunță lichidări de stoc în perioada 3-17 martie

O primăvară frumoasă începe cu flori, mărțișoare și … mai multă lumină. Pentru cei mai mulți dintre noi aceasta înseamnă și costuri mai mari. Pentru a da startul unui sezon în care cel puțin consumul la energie electrică să nu vă preocupe, timp de două săptămâni, în perioada 3-17 martie, Ledled.ro va organiza o lichidare de stoc la produse care te vor ajuta să faci trecerea de la atmosfera mohorâtă a iernii la lumina prietenoasă și caldă a primăverii.

Astfel ai reducere de până la 40% la produse precum: becuri LED tip piramidă (3W) și tip flacără (3W) cu lumină caldă, proiectoare LED de exterior cu lumină rece și caldă (50W), benzi LED cu silicon (7.2W), becuri LED porumb cu lumină rece (30W), aplice LED rotunde cu lumină caldă și rece (18-24W), spot LED (3x1W) cu lumină rece, proiectoare pe șină cu lumină rece (20W).

Fii la curent:  Cand sa inlocuim salteaua de pat?

Înainte de a achiziționa însă surse și corpuri de iluminat cu LED, este necesar să știm câteva lucruri despre această tehnologie:

  • Becurile LED sunt ecologice. Multe din becurile fluorescente de pe piață conÈ›in substanÈ›e toxice precum mercurul. LED-urile însă nu numai că reduc amprenta de carbon, dar sunt È™i lipsite de substanÈ›e dăunătoare È™i se pot arunca mai uÈ™or după folosire.
  • Becurile LED sunt mai rezistente. Nu-i aÈ™a că ne-am săturat cu toÈ›ii să pocnească becul când aprindem lumina È™i să căutăm pe întuneric un înlocuitor? Unele becuri cu LED pot avea o durată de viață de până la 25.000 de ore sau chiar mai mult – ceea ce înseamnă că pot funcÈ›iona de 25 de ori mai mult decât un bec clasic. Prin urmare, durata lor de viață este de 3 ani dacă funcÈ›ionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Sursele de iluminat cu LED sunt foarte variate. Cu atât de multe culori È™i forme disponibile, este greu de imaginat că nu ne putem găsi sursa de iluminat cu LED potrivită pentru proiectul nostru. Iluminatul cu LED este nu numai ieftin, ci È™i extrem de versatil, fiind utilizat în toate mediile – de la luminile stradale, lanterne, la iluminatul de acvarii sau cel destinat automobilelor.
  • Becurile LED pot fi cu până la 80% mai eficiente decât becurile clasice!  Becul clasic obiÈ™nuit funcÈ›ionează la puteri de până la 400W. Becurile LED care furnizează aceeaÈ™i cantitate de lumină au nevoie doar de 80-250W.
  • Sursele de iluminat cu LED reduc efectul de poluare luminoasă. Studiile arată că 30% din lumina produsă de iluminatul stradal clasic este reflectată în spaÈ›iu, creând o “ceață electrică” ce ne împiedică să vedem cerul înstelat, mai ales dacă ne aflăm în zonele metropolitane. O dată cu introducerea LED-urilor, această problemă începe să dispară, deoarece lumina furnizată de ele este curată la nivelul solului È™i garantează aceeaÈ™i siguranță fără a genera poluare luminoasă.
Fii la curent:  LED-Zone isi diversifica gama de proiectoare led cu noi modele exclusiviste!

 

Ledled.ro – magazin online de surse È™i corpuri de iluminat cu LED – vă aÈ™teaptă la cumpărături.

Fii la curent:  Pot centralele pe gaz sa va ofere confortul termic dorit? Inicinstal.ro va asigura de acest lucru
Acorda un vot

Related Posts