Iarna, confortul termic al locuintei este asigurat de centralele termice Arca, de la Inicinstal

centrale termice Arca

Atunci cand vreti sa renuntati la sistemul de termoficare al orasului sau vreti sa inlocuiti vechiul sistem de incalzire al casei, luati in considerare oferta avantajoasa de centrale termice marca Arca, de la firma de instalatii Inicinstal. Dotate cu toate componentele necesare, astfel incat sa asigure un confort termic optim in incaperile dumneavoastra, centralele termice Arca se bucura de modele diversificate in magazinul online de la Inicinstal, astfel incat cerintele fiecarui client in parte sa fie satisfacute. Pe langa garantia calitatii lor, firma de instaltii profesionala Inicinstal asigura si montajul sistemelor de incalzire complete, astfel incat acestea sa functioneze la cele mai inalte standarde.

Centrale termice Arca pe lemn si gazeificare sau pe paleti, cu putere energetica ridicata

centrale termice Arca

Pentru a se potrivi oricarui tip de spatiu si cerintelor si unui numar ridicat de incaperi, Inicinstal le ofera clientilor sai modele diversificate de centrale termice Arca, cu diferite tipuri de combustibil:
• Centrale termice Arca, cu incalzire prin lemne, cu gazeificare, un model de centrala care functioneaza pe combustibil solid si merge pe principiul gazeificarii lemnului, un proces de distilare uscata; amestecul de combustibil format este aspirat de ventilator, pentru ca procesele imediat urmatoare sa ajute la crearea unei energii termice ridicate;
• Centrale termice marca Arca, pe baza de paleti, cu aprindere si alimentare automatizata; centrala Arca se bucura de control si gestiune electronica pentru functiile automatice de alimentare, aprindere si reglare a instalatiei; mai mult decat atat, pentru a va sti sistemul de incalzire in siguranta chiar si atunci cand nu sunteti acasa, acest model de centrala are numeroase controale pentru siguranta, dar si pentru gestiunea tuturor functiilor cu care este echipata centrala.
Inicinstal va ofera si montaj pentru sistemele de incalzire complete, din care fac parte centralele marca Arca
Pentru a se asigura ca toti viitorii clienti se bucura de confortul termic mult dorit, echipa firmei de instalatii Inicinstal asigura si montajul sistemelor de incalzire si a centralelor termice marca Arca, folosind tehnici speciale si echipamente performante, asftfel incat si iarna sa va bucurati de temperaturi placute in incaperile dumneavoastra.

Fii la curent:  Daruieste iubire prin flori! OrasulFlorilor.ro ii livreaza buchete de lalele deosebite, incununarea sentimentelor voastre

Despre Inicinstal

Inicinstal.ro este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###

Fii la curent:  Acuarele Tempera si guase de la Alpino si Faber Castell profesionale, la preturi ieftine, de la TotalOffice.ro
Acorda un vot