Românii care lucrează în străinătate, mai aproape de casă cu TransferGo

  • Românii care lucrează în străinătate pot transfera bani acasă cu TransferGo cu o taxă fix pe tranzacÈ›ie de £0.99, iar banii ajung a doua zi lucrătoare la destinatar
  • TransferGo a fost fondat în Londra de o echipă de antreprenori din Lituania È™i a schimbat în bine viaÈ›a a peste 75.000 de oameni. Compania își propune acum să îi ajute pe românii care lucrează în străinătate trimit bani acasă sigur, mai ieftin È™i mai rapid.
  • Din 2012 È™i până în prezent, clienÈ›ii TransferGo au transferat peste 100 milioane de dolari È™i sumele sunt în continuă creÈ™tere.

9 Iulie 2015, Londra – Peste trei milioane de români care locuiesc È™i lucrează în străinătate pot utiliza acum TransferGo integral în propria limbă accesând www.TransferGo.ro. TransferGo este serviciul de transfer internaÈ›ional de bani care permite familiilor din România să primească bani sigur, rapid È™i ieftin direct în conturile lor în următoarea zi lucrătoare, indiferent de È›ara din Europa din care primesc banii. Din 2012 È™i până acum, TransferGo a schimbat în bine vieÈ›ile a peste 75.000 de clienÈ›i. Ei trimit acum bani rapid È™i de până la 10 ori mai ieftin decât folosind serviciile bancare obiÈ™nuite sau alte servicii de transfer de bani È™i beneficiază de un curs de schimb valutar superior.

Fii la curent:  Invata cum sa combini camasile pentru a iesi in evidenta

Clienții TransferGo care transferă bani din Marea Britanie în România plătesc doar 99p taxă pe tranzacție, indiferent de sumă. Banii se trimit în contul TransferGo din Marea Britanie, iar apoi TransferGo livreaza suma convenită în contul bancar al beneficiarului din România în următoarea zi lucrătoare. Simplu, sigur și rapid.

Daumantas Dvilinskas, CEO-ul companiei care ajută oamenii să trimită milioane între 33 de țări, a declarat: „Ne bucurăm foarte mult că putem să contribuim la îmbunătățirea vieÈ›ii românilor care lucrează în străinătate È™i că îi aducem mai aproape de cei dragi de acasă cu serviciul nostru de transfer internaÈ›ional de bani.”

Daumantas Dvilinskas

TransferGo beneficiază de investiții din partea Practica Capital si are drept consultanți pe unul din primii investitori în Twitter, Greg Kidd, un fost membru al conducerii Travelex, acum investitor privat, Mark Ransford, și unul din specialiștii de top în domeniul companiilor de IT din domeniul financiar, Perry Blacher.

Greg Kidd, care a investit în Twitter încă de la început, a spus: „Misiunea TransferGo de a furniza servicii internaÈ›ionale de transfer de bani rapide È™i ieftine, pentru oamenii obiÈ™nuiÈ›i, este foarte interesantă È™i are un potenÈ›ial de creÈ™tere uriaÈ™ în piaÈ›a europeană, unde oamenii merg frecvent să lucreze în străinătate.”

Mark Ransford, fost membru al conducerii Travelex, acum investitor privat, este de acord: „TransferGo face pentru transferurile internaÈ›ionale ce Poundland face pentru supermarketuri. Un raport foarte bun calitate-preÈ›, viteză de transfer È™i siguranÈ›a banilor. „

Perry Blacher, specialist de top în domeniul companiilor de IT din domeniul financiar, conchide: „TransferGo poate să devină compania de referință pentru persoanele care lucrează în străinătate care vor să facă transferuri internaÈ›ionale de bani în aceeaÈ™i zi sau a doua zi lucrătoare ieftin È™i în siguranță.”Totodată, TransferGo l-a numit pe Titus Căpilnean, un român stabilit la Londra, Country Manager pentru România, responsabilitatea sa principală fiind să promoveze noul serviciu către românii care trimit în È›ară circa patru miliarde de euro anual. „Românii care lucrează în Spania, Germania, Marea Britanie sau Italia, precum È™i în alte țări, sunt cei mai importanÈ›i investitori în economia României, deci ei merită să fie trataÈ›i cu respect È™i promptitudine. Serviciul nostru le permite să trimită bani în È›ară foarte rapid È™i cu costuri minime, aducându-i mai aproape de casă”, a spus el.

Fii la curent:  Trei stiluri de torturi pentru un botez deosebit

Conform cifrelor date publicității recent în România, românii care lucrează în străinătate au trimis în țară 29 de miliarde de euro din 2009 până în prezent, ceea ce reprezintă dublul investițiilor străine directe realizate în aceeași perioadă.

Fii la curent:  Inicinstal.ro comercializeaza sisteme de detectie incendiu autorizate

Despre TransferGo

TransferGo a fost fondat în Londra, Marea Britanie, in septembrie 2012, È™i acum procesează peste 20.000 de tranzacÈ›ii pe lună în 33 de țări, pe baza mecanismului local in – local out. TransferGo a câștigat încrederea celor care lucrează în străinătate pentru că le-a făcut viaÈ›a mai bună atât lor, cât È™i celor de acasă prin simplificarea serviciilor internaÈ›ionale de transfer de bani, creÈ™terea vitezei de transfer È™i scăderea costurilor.

În cei doi ani și jumătate de la lansare, TransferGo a făcut transferuri în valoare de peste 100 de milioane de dolari și înregistrează creșteri de 20% de la lună la lună. Peste 75.000 de clienți au încredere în serviciile TransferGo și compania a fost notată cu o medie de 9.8/10 pe siteul Trustpilot.com.

Acorda un vot