Cea mai buna varianta in caz de incendiu – prevenirea

Sisteme stingere incendiu

Lupta cu focul este actul in care se incearca impiedicarea raspandirii si stingerea incendiilor nedorite in cladiri, vehicule, paduri sau spatii private. Scopul este protejarea vietii umane si prevenirea distrugerii proprietatilor si a mediului. Chiar si in acest domeniu atat de dur este valabila legea preventiei, de aceea se incearca tot mai mult imbunatatirea echipamentelor antiincendiu.

Echipamentele antiincendiu protejeaza oamenii si cladirile in caz de accidente de incendiu. Acestea sunt concepute sa ofere siguranta locuintelor personale sau intreprinderilor, birourilor, cladirilor in care lucreaza oameni. Evaluarea si intretinerea periodica a echipamentelor destinate proctectiei antifoc, este foarte importanta. De aceea, inspectiile zilnice, saptamanale, lunare, trimestriale si anuale, dupa caz, sunt efectuate pentru a asigura functionalitatea echipamentelor si pentru a mentine intr-o stare buna a tuturor celorlalte aspecte legate de gestionarea sigurantei in caz de incenciu.

Fii la curent:  Tipuri de sisteme antiincendiu

Personalul instruit trebuie sa se implice in verificarea de instalatii antiincendiu sau a celor de stingere a incendiului, care sunt furnizate de catre o companie specializata in acest domeniu, cum este si Instal Montaj Fire Solutions S.R.L. Echipamentul include sisteme de detectare a incendiului si de alarma, sisteme de iluminat de urgenta si evadare, sisteme de aspersoare, dispozitive de declansare automata a usilor, stingatoare de incendiu portabile cu gaz, spuma si pulbere, sisteme de control al fumului, ascensoare de evacuare pentru persoanele cu dizabilitati, hidranti de incendiu, furtunuri si conducte, usi de incendiu si alte accesorii conexe.

Fii la curent:  Premium: 20% dintre cumpărători investesc în apartamente pentru a le închiria

Pe langa toate acestea, echipa Instal Montaj Fire Solutions S.R.L. dezvolta proiecte de succes prin: proiectarea sistemelor antiincendiu, oferirea serviciilor de consultanta si procurarea materialelor pentru instalatii, prin executia si supervizarea sistemelor si instalatiilor si prin servicii de revizie si intretinere a sistemelor distribuite. Solutiile complete oferite clientilor au facut ca renumele sa treaca de granitele tarii, iar deschiderea unei filialte in Austria spune multe despre calitatea derviciilor oferite.

Fii la curent:  Materiale naturale pentru fiecare element al casei tale

Indiferent ca aveti nevoie de instalatii antiincendiu sau de sisteme de stingere incendiu, partener de nadejde este Instal Montaj Fire Solutions S.R.L. consultati si site-ul stingereincendiu.ro si veti face cunostinta cu profesionisti pentru care joaca cu focul a devenit o rutina.

Acorda un vot

Related Posts