Inicinstal.ro ofera instalatii de baie la preturi avantajoase

logo inicinstalPentru toti cei care isi doresc sa aduca modificari spatiilor interioare de locuit cu mobilier si echipamente de ultima generatie, firma InicInstal reprezinta solutia. Realizate de echipa cu o varsta experienta in acest domeniu, InicInstal comercializeaza instalatii sanitare de cea mai buna calitate. Numai in magazinnul online pus la dispozitie de firma de instalatii, aveti la indemana obiectele sanitare pentru baie conform celor mai pretentioase preferinte, astfel incat igiena sa fie mentinuta ideal.

InicInstal este un magazin online care se ocupa cu comercializarea instalatiilor sanitare, avand o activitate de peste 24 de ani in acest domeniu. Magazinul online ofera clientilor sai o serie de modele la instalatiile sanitare pentru baie recunoscute pentru calitatea si rezistenta acestora in timp.

Fii la curent:  Aveti camere de supraveghere video? Inregistrati toate imaginile captate pe un DVR performant, de la Inicinstal

Instalatii sanitare pentru baie de la A la Z, simplu de cumparat online

Daca va aflati in cautarea celor mai moderne si versatile obiecte sanitare pentru baia dumneavoastra, atunci IncInstal este solutia. Doar aici, aveti la dispozitie zeci de modele de accesorii pentru mentinerea igienei si curateniei in baie, categoresite in felul urmator:

  • Baterii pentru baie clasice;
  • Baterii de baie cu aspect vintage;
  • Baterii cu prindere pe perete;
  • Baterii pentru baie cu monocomanda;
  • Uscator de maini pentru baie

Fiecare dintre obiectele sanitare pentru baie provind de la producatori de renume si sunt de cea mai buna calitate, astfel incat durabilitatea si rezistenta lor sa fie o garantie oferita de firma de instalatii.

Fii la curent:  Instalatiile de baie de la Inicinstal.ro, garantia unui spatiu modern si igienic

Avatanjul este ca, toate produsele pentru instalatii sanitare de baie au un design modern si interesant, pentru ca acestea sa se integreze in mod optim si intr-un spatiu dotat la nivel ultima generatie.

Instalatiile sanitare de baie sunt livrate direct la destinatie, de firma de instalatii InicInstal

Pentru a se asigura ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate si sunt puse la dispozitia clientilor sai, firma cu o varsta experienta in domeniul instalatiilor, ofera si livrare rapida a produselor pe care le comercializeaza, astfel incat dumneavoastra sa le primit in cel mai scurt timp. Inclus in acest serviciu, InicInstal poate oferi si montajul complet al sistemelor sanitare pentru ca acestea sa functioneze perfect, iar clientii sa fie siguri ca se vor bucura de performanta lor o perioada de timp indelungata.

Fii la curent:  Cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi o casa

Pentru a oferi servicii sanitare complete, Inicinstal.ro ofera clientilor si posibilitatea de a dispune de asistenta tehnica in momentul in care acestia se decid sa achizitionze instalatii sanitare pentru baie, precum si altele.

Pentru a plasa o comanda, platforma simpla a paginii web InicInstal sta la dispozitie mereu, dar si numerele de telefon 0741.156.330/ 0348.730.930. Echipa raspunde oricarei intrebari si la adresa de email: office@inicinstal.ro.

Acorda un vot

Related Posts