Contabilicesc.ro este firma de contabilitate din Bucuresti cu cele mai mici tarife

contabilicesc logo

Contabilitatea ajuta la buna cunoastere a situatiilor financiare ale companiilor si face diferenta dintre o afacere de succes si una care nu are sanse de reusita. Contabilitatea este serviciul care asigura gestiunea eficienta a fondurilor companiei si a altor informatii de ordin economic. In ultima perioada, serviciile de calitate sunt foarte greu de gasit, in special ca firmele din acest domeniu au preturi foarte mari.

Firma de contabilitate Contabilicesc isi rasfata clientii cu preturi mici

Firma de contabilitate din Bucuresti, Contabilicesc.ro activeaza pe piata romaneasca de cativa ani, insa este obisnuita sa le ofere clientilor numai servicii de contabilitate la tarife extrem de avantajoase. Echipa Contabilicesc este formata din oameni tineri si dinamici, dar caracterizati de profesionalismul de care au dat dovada de-a lungul timpului.

Fii la curent:  MAPELASTIC - MORTAR PE BAZA DE CIMENT, FLEXIBIL, BICOMPONENT

tarife contabilitate

  • Contabilicesc este specializata in contabilitatea primara care se ocupa de operatiunile de numerar (intocmirea registrelor de casa ale companiilor), operatiunile de gestiune (intocmirea bonurilor de consum, a facturilor de iesire), decontari interne (intocmirea deconturilor pentru angajatii firmei), salarii (intocmirea fluturasilor de salarii, registrelor salariatilor, contractelor de munca, adeverintelor salariale).
  • Echipa din aceasta firma de contabilitate se ocupa si de gestiunea stocurilor, care presupune inregistrarea facturilor de intrare si de iesire ale stocurilor, inregistrarea bonurilor de consum, a rapoartelor de productie. De asemenea, ea realizeaza o balanta analitica a stocurilor firmelor si tine o evidenta a obiectelor de inventar.
  • Firma de contabilitate bucuresteana se ocupa si de gestiunea financiara, adica de calculul impozitelor si a taxelor (impozit pe profit, pe salarii, calculeaza accizele si fondurile speciale), intocmeste statele de dividente si calculeaza impozitul aferent acestora, intocmeste si depune declaratii fiscale (pentru taxa de valoare adaugata, impozitul pe profit), rapoarte financiar-contabile, rapoarte periodice (ale situatiei si structurii patrimoniului, ale situatiei platilor catre furnizori). Pentru ca aceasta firma pune intotdeauna pe primul loc clientii sai, ea ofera asistenta la controalele statului, informeaza periodic conducerea daca au survenit schimbari economice si fiscale si intocmeste bilanturi semestriale si anuale.
Fii la curent:  Casa de marcat face toti banii

Contabilicesc ofera o gama larga de servicii, la tarife avantajoase pentru detinatorii unei afaceri proprii si a detinatorilor firmelor. Monitorizarea actorilor economici este esentiala, daca va doriti ca afacerea dumneavoastra sa prospere rapid. Caracterizata de profesionalism, de determinare si efectuand intotdeauna un proces de comunicare eficient, echipa Contabilicesc este alegerea ideala pentru a va satisface toate nevoile si pentru a va rezolva toate problemele fiscale si non-fiscale.

Fii la curent:  Rapid, simplu si cu norme de confidentialitate inalte- aplicati pentru un credit online urgent, de la CreditFix.ro

Contabilicesc.ro pune la dispozitia clientilor sai numai servicii superioare si de inalta calitate, care ii va ajuta sa ia cele mai bune si profitabile decizii in afacerile proprii.

Acorda un vot

Related Posts