Contabilicesc.ro este firma preferata de contabilitate a cetatenilor Sectorului 3

contabilicesc

Firmele de contabilitate au ajuns sa fie din ce in ce mai apreciate de catre detinatorii de business-uri, spre deosebire de departamentele interioare de contabilitate. Tot mai multi oameni se bazeaza pe serviciile acestor tipuri de firme, pentru ca stiu ca ii vor ajuta sa isi dezvolte intr-un ritm alert afacerea. Toti detinatorii de intreprinderi de pe piata romaneasca trebuie sa fie constienti de faptul ca o afacere devine de succes atunci cand se cunosc toate datele si detaliile legate de cheltuieli fie ele fiscale, fie non-fiscale.

Ce servicii ofera firma de contabilitate din Sector 3, Contabilicesc?

Domeniul contabilitatii poate parea un lucru de care multi nu ar vrea sa se apropie, insa exista oameni specializati, care pot face fata oricarei provocari s-ar ivi. Este cazul si firmei de contabilitate din Sectorul 3 al Capitalei, Contabilicesc, care ofera servicii exceptionale in acest domeniu. Contabilicesc este o firma care a aparut de curand pe piata romaneasca, dar care are o echipa dinamica, formata din experti contabili, care pot face fata oricarei probleme. Aceasta firma de contabilitate este intr-o continua expansiune pe piata din Romania si tot mai multe persoane apeleaza la serviciile pe care ea le ofera.

Fii la curent:  Alternativă la depozitele bancare. InvestiÅ£ia care îţi garantează un randament anual de 6-9%

Pentru companii este destul de greu sa gestioneze resursele financiare din interior, intrucat este foarte dificil sa gaseasca oameni care sa intruneasca toate conditiile si sa fie potriviti pentru domeniul cifrelor. De aceea, firma de contabilitate bucuresteana, din Sectorul 3 pune la dispozitia clientilor sai servicii pentru contabilitate, pentru registrul commertului si pentru resursele umane.
firma contabilitate sector 3

  • Specializati in contabilitate, cei de la Contabilicesc ofera sprijin in contabilitate primara (a operatiunilor de numerar, a operatiunilor de gestiune, a decontarilor interne, a salariilor), in gestiunea stocurilor (facturi de intrare si de iesire care implica stocuri, inregistrarea bonurilor de consum, evidenta cantitativ-valorica a stocurilor si evidenta gestionara global-valorica), in gestiunea financiara (calculul impozitelor si taxelor, calcularea impozitelor statelor de dividente, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, asistenta la controalele efectuate de stat, obtinerea certificatelor fiscale, intocmirea bilanturilor semestriale si anuale, etc).
  • In cadrul registrului comertului, Contabilicesc ofera asistenta in infiintare PFA si SRL, cesiune parti sociale, cesiune parti sociale interna, eliberare certificate constatator, eliberare copii, eliberare duplicat dupa documente, inregistrare si autorizare punct de lucru, etc.
  • Resursele umane sunt un alt domeniu in care firma de contabilitate bucuresteana este specializata (incheie sau desface contracte de munca, completeaza formulare de concedii de odihna si medicale, intocmeste liste de plata petru avansul si lichidarea salariala, calculeaza taxele salariale care vor fi virate spre stat, calculul tichetelor de masa, calculul zilelor de concediu, etc).
Fii la curent:  Casa de marcat face toti banii

Contabilicesc este firma de contabilitate la care apeleaza cetatenii din Sectorul 3, datorita faptului ca au servicii de calitate la tarife mici, oricand au nevoie de consiliere si de sprijin in domeniul economic.

Fii la curent:  Bani pentru Paste? CreditFix.ro da startul campaniei “Cel mai iute credit are dobanda redusa” pentru acordarea unui credit urgent online cu dobanda -50%

Expertii contabili din cadrul acestei firme isi trateaza clientii cu cea mai mare seriozitate si ii asigura ca vor primi cea mai buna indrumare si cele mai bune servicii care le vor ajuta afacerile sa cunoasca o dezvoltare rapida.

Acorda un vot