CreditFix.ro continua Campania de Martisor. Profitati de reducerea de 50% la dobanda pentru primul credit rapid nebancar

creditfix

 Institutia financiar-nebancara, CreditFix.ro, a pregatit pentru toti cei care vor sa iasa dintr-un impas financiar, fara a apela la politicile birocratice ale bancilor, metode moderne de creditare, ce necesita acte minimale si conditii simplu de indeplinit. In perioada 22 februarie- 11 martie 2016, CreditFix desfasoara Campania “Daruieste-i zambete”, promotie prin care acorda 50% reducere la toata dobanda pentru primul credit acordat. Astfel, prin simpla completare a unui formular online, orice client poate participa la promotia celor de la CreditFix.ro si sa beneficieze de avantajele unui prim imprumut nebancar.

50% reducere la dobanda pentru primul credit nebancar, doar 2 acte minimale

campanie martisor

Pentru cei care isi doresc sa se bucure de o metoda moderna de finantare, CreditFix este prima optiune, iar odata cu noua campanie de Martisor, “Daruieste-i zambete”, toti viitorii clienti se pot bucura de cele mai satisfacatoare beneficii. Printre acestea, cele mai importante sunt:
• 50% reducere la toata dobanda pentru primul credit rapid nebancar incasat, acest lucru insemnand ca toate conditiile de creditare sunt din ce in ce mai simple;
• Acte minimale de prezentat, acestea doua fiind copia dupa BI sau CI si copie dupa extrasul de cont aferent contului de incasare venit pentru intreaga luna precedenta;
• Conditii de finantare simplu de indeplinit, printre care, cele mai importante vor fi: varsta de minimum 18 ani implinita, cetatenie romana, detinerea unui numar de telefon personal si o adresa de e-mail personala, detinerea unui cont bancar personal, la care sa fie atasat un card pe care sa fie livrati banii imprumutului online nebancar.
Pe langa aceste lucruri de indeplinit, cei care isi doresc sa profite de promotia “Daruieste-i zambete” trebuie sa intre pe pagina web a celor de la CreditFix.ro, locul unde urmeaza sa completeze un formular online, care sa ii duca mai aproape de banii de care au urgenta nevoie.

Fii la curent:  Contabilicesc.ro este firma de contabilitate din Bucuresti cu cele mai mici tarife

Cum ii gasiti pe cei de la CreditFix.ro?

Pentru cei care isi doresc sa aplice pentru un imprumut rapid online, tot ce trebuie sa faca este sa intre pe pagina web a celor de la CreditFix.ro, locul de unde mai trebuie sa indeplineasca pasi minori, astfel incat suma de 1000 de lei sa le fie transferata in doar 2 ore. CreditFix.ro va ajuta sa iesiti din orice impas financiar. Puteti contacta echipa de specialisti la numerele de telefon 0374.475.000/ 0374.091.000, precum si la adresa de e-mail contact@creditfix.ro.

Fii la curent:  Contabilicesc.ro este cea mai apreciata firma de contabilitate din Sectorul 6
Acorda un vot

Related Posts