Muzica – ingredientul magic al unui eveniment

Taraf nunta Bucuresti

Daca va place sa ascultati muzica, deja aveti o companie buna! Cercetarile recente arata ca ascultarea muzicii imbunatateste starea psihica si stimuleaza sanatatea fizica. Mai jos veti avea ocazia sa cititi cateva din beneficiile muzicii dovedite stiintific si scoase la iveala de catre membrii MagicOrchestra.

William James spunea ”nu cant pentru ca sunt fericit, ci sunt fericit pentru ca pot canta”. Cercetarile dovedesc ca atunci cand ascultam muzica preferata, creierul elibereaza dopamina, un neurotransmitator ce influenteaza starea de bine. Asa de explica si reactia pozitiva a invitatilor de la petreceri atunci cand membrii MagicOrchestra, taraf de nunta in Bucuresti, incep sa cante. Pur si simplu, picioarele nu mai pot fi tinute sub control, iar inima zburda de fericire si chipul imparte zambete!

Fii la curent:  Primul spectacol de teatru cu casting pentru spectatori

MagicOrchestra | Formatii nunta Bucuresti

Oare putem fi stresati atunci cand mergem la o nunta? Se poate sa fim ingrijorati din diverse motive, insa o muzica buna va deconecta pe oricine de la rutina zilnica. Billy Joel spunea ca muzica in sine este vindecatoare. Ascultand muzica buna, nivelul hormonului de stres scade din organism. Aceasta este o constatare importanta deoarece stresul provoaca 60% din toate bolile lumii. Pentru a ramane calm si sanatos in timpul unei zile stresante, nu trebuie decat sa pornim radioul. Pentru a avea acelasi efect in cadrul unei petreceri, nu trebuie decat sa ne lasam dusi de valul vocilor perfecte ale membrilor formatiei de nunta din Bucuresti, MagicOrchestra.

Fie ca este vorba de durere fizica sau durere sufleteasca, muzica este capabila sa o reduca. Stim bine ca evenimentele ca nunta sunt, in acelasi timp, si motiv de bucurie si o pricina de durere, mai ales pentru parintii atasati de copiii lor. Dupa coplesitoarea ceremonie religioasa, toti merita o relaxare in cadrul receptiei, iar aceasta va avea loc mai ales prin muzica ce va insoti evenimentul. Durerea va fi fata uitarii, iar fericirea si starea de bine vor fi noua haina a parintilor sentimentali!

Fii la curent:  INVATA SA FACI MACAROONS DE LA UN CHEF FRANCEZ

Pentru ca toate aceste efecte magice sa se produce, aveti nevoie de un singur ingredient: MagicOrchestra! Totul despre cum puteti ajunge la o colaborare eficienta, puteti afla accesand http://magicorchestra.ro/.

Fii la curent:  Locked Up deschide un nou Escape Room: SURVIVOR
Acorda un vot

Related Posts