Sapte ponturi pentru o petrecere fără stres

Torturi la comanda
  1. Organizare, planificare în avans, anticipare. Acestea sunt cuvintele de ordine pentru inițierea unei petreceri reușite. Lucrează cu mai multe liste în paralel: una pentru structura de ansamblu a petrecerii, una pentru fiecare sarcină care trebuie bifată, o listă de cumpărături, o listă cu invitații și informațiile de contact etc.
  2. Alege sau creează o temă, în jurul căreia să se construiască arhitectonic întregul moment festiv. O temă unitară va ușura organizarea petrecerii, va conferi coerență și coeziune întregii întâlniri, va dicta un tip de costumație, un tip de muzică predominant și un tip de atitudine festivă.
  3. Trimite invitații. Deși invitațiile online sunt perfect acceptabile pentru întâlnirile de ultimă oră, nu există nimic asemănător unei invitații trimise prin poștă pentru a seta tonul pentru o petrecere elegantă. Există o mulțime de magazine de papetărie on-line, care oferă modele șic de invitații sau le poți confecționa singur, la costuri mult mai mici, dacă dispui de timpul necesar și de o imaginație pe măsură.
  4. Cheia pentru un serviciu simplu de băut? Concepe un bar cu autoservire, astfel încât oaspeții să aibă ocazia de a se distra și de a-și crea singuri propriile băuturi, Întâmpină-i cu o șampanie la sosire și apoi îndrumă-i spre barul pregătit special pentru ei, încurajându-i să se autoservească. Va fi o ocazie bună de a socializa și de a se cunoaște unii pe alții mai bine.
  5. Mâncarea de succes este cea simplă dar diversă și pe placul majorității. Alege să nu te complici și să nu riști un meniu exotic, de nișă, în defavoarea unuia mai simplu, dar popular. De cele mai multe ori aperitivele și desertul sunt cele care rețin atenția musafirilor, așa că acordă-le o atenție sporită. Pentru a-ți ușura munca, apelează la servicii de catering cu referințe bune iar, în ceea ce privește desertul și mai ales torturile (și aici gama poate fi extrem de bogată, de la torturi copii, la torturi botez sau chiar torturi nunta, în funcție de specificul petrecerii), nu uita de https://etorturi.ro/, care oferă produse de o calitate garantată.
  6. De asemenea, nu uita, pentru o petrecere mixtă, să rezervi un loc special pentru copii (masă și entertainment). Organizează-le câteva activități (desenat, colorat, jocuri) care să îi țină ocupați.
  7. Orice ar fi păstrează-ți calmul și zâmbetul pe buze, chiar și în situațiile neprevăzute. Reține că, în calitate de gazdă, tu dai, de fapt, tonul întregii petreceri. Distrează-te!
Fii la curent:  Organizare conferinta in Constanta, evenimente corporate in Constanta
Acorda un vot

Related Posts