Amenajarea camerei unui adolescent

Apartamente noi sector 4

Exercitiu dificil este decorarea camerei unui adolescent care sa gaseasca un compromis corect intre dorinte, buget si tendinte. Culorile, accesoriile si posibilitatile de depozitare sunt doar cateva dintre provocarile lansate catre parinti.

Uitati de peretii roz bonbon  sau albastru azuriu! Adolescentii au personalitate si doresc sa o exprime chiar si pe pereti. Inainte de a incepe redecorarea, gasiti compromisul potrivit. Daca rebelul familiei isi doreste o camera neagra sau portocalie, incercati sa gasiti o cale de mijloc in a integra culoarea dorita intr-un decor posibil de realizat. Negociati pentru a colora doar un singur perete in culoarea nebuna dorita de el, cu posibilitatea de a o schimba de fiecare data cand preferintele cromatice se schimba. Va fi o treaba simpla, mai ales ca e vorba doar de un perete.

Fii la curent:  Apartamente spatioase la complex Sisesti

Dupa ce ati ales culorile pentru pereti, ganditi-va cum sa potriviti accesoriile cu acea culoare speciala pusa pe un perete. Paturi, perne, rame foto, lampi sau postere. Aceste mici accesorii vor da o stare de bine adultului in devenire. Daca peretii sunt prea intunecati, puteti oferi luminozitate camerei alegand accesorii luminoase.

In mod ideal, camera unui adolescent ar trebui sa arate ca un mic studio in care acesta sa aiba posibilitatea sa lucreze, sa doarma si sa-si primeasca prietenii. Este dificil sa castigam cativa metri patrati in plus, motiv pentru care patul suspendat este un aliat valoros pentru aspectul general si pentru marimea camerei.

Fii la curent:  Imobiliare la un alt nivel

Ultimul punct major in decorarea camerei pentru adolescenti este depozitarea. O idee ar fi sertarele din cadrul patului, o biblioteca suspendata deasupra biroului sau chiar un spatiu de depozitare integrat in perete, in cazul in care dispuneti de mai mult spatiu. Dulapurile mari si sobre aglomereaza si fura mult din marimea camerei, iar un adolescent chiar are nevoie de un loc aerisit.

Fii la curent:  Cazare in regim hotelier - Molecule Apartments

Apartamente in blocuri noi Berceni – www.arenaapartments.ro

Apartamentele din blocuri noi Berceni sunt suficient de spatioase astfel incat sa fie potrivite familiilor ce au in componenta adolescenti. Este important de stiut faptul ca achizitionand un imobil in stadiul de proiect, proprietarul poate alege compartimentarea. Accesati http://www.arenaapartments.ro/ si vizualizati toate tipurile de apartamente disponibile in noile ansambluri rezidentiale din sector 4, construite de catre Arena Apartments!

Acorda un vot