Apartamente spatioase la complex Sisesti

Complex apartamente noi Baneasa

Ati simtit vreodata ca livingul dumneavoastra nu este tocmai in regula si trebuie sa faceti schimbari? Camerele de zi sunt, fara indoiala, cele mai utilizate spatii din casa si au nevoie de un aspect bun care promoveaza un trafic fluent. Spatierea si amplasarea mobilierului sunt cheia unui confort sporit.

Asigurati-va ca livingul este o incapere primitoare. Ultimul mod in care ati dori sa ajungeti in camera de zi este inconjurand o canapea robusta sau luptandu-va cu o planta mare. Asezati mobilierul si obiectele astfel incat sa dea senzatia de spatiu mare, aerisit si proaspat. De asemenea, nu uitati de regula celor 3 metri. Ar trebui sa aveti aproximativ 3 metri de spatiu liber in camera, de obicei in centrul acesteia.

Fii la curent:  Noi oferte la casele de vanzare din judetul Ilfov de la Cubic Residence.ro

Nu impingeti toate piesele de mobilier in perete! Trageti canapeaua sau alte scaune la cel putin 12 centimetri de perete, ceea ce va face ca spatiul sa para mai primitor si confortabil, in locul unui spatiu mare, mort si ciudat. Daca aveti un covor, asezati fotoliile sau scaunele, astfel incat picioarele acestor piese de mobilier sa fie in afara covorului.

Fii la curent:  Amenajarea camerei unui adolescent

Complex de apartamente noi din Baneasa | www.sisesti30.ro

Toate aceste indrumari sunt aproape imposibil de respectat daca aveti un living mic. Pentru a va mari perspectivele, accesati http://www.sisesti30.ro/ si alegeti ce apartament vreti sa vizitati in noul complex de apartamente noi din Baneasa. Proiectate cu 2 sau 3 camere, cu suprafete intre 66 si 150 de metri patrati, aceste apartamente sunt solutia ideala pentru familii. Avand livinguri intre 20 si 25 de metri patrati, veti avea ocazia sa puneti in practica toate sfaturile mai sus amintite!

Fii la curent:  Cum sa va mariti spatiul cu ajutorul oglinzilor

Finisajele sunt de buna calitate, iar clientii care contracteaza apartamentul in timpul constructiei, au posibilitatea de a-si alege finisajele. Pe pagina Sisesti30.ro veti gasi o lista cu toate materialele folosite in constructia acestui complex de apartamente noi din Baneasa! De asemenea, veti mai gasi proiectul detaliat, localizarea si facilitatile. Sisesti 30 este un proiect nou si indraznet, indrazniti si dumneavoastra sa contactatati agentii si sa vizitati santierul pentru a alege cel mai potrivit loc ce urmeaza a va fi casa!

Acorda un vot