Container WC pentru diverse evenimente

wc-dus-containere-188x120

Cu siguranta ati vazut si dumneavoastra de foarte multe ori acele WC-uri publice amplasate prin diferite locatii, si poate ca ati fi dorit sa le si utilizati dar din prisma faptului ca foarte multe dintre acestea nu sunt tocmai curate, ati ezitat sa le mai utilizati.

Astfel de containere WC de cele mai multe ori le intalnim pe la diverse evenimente, cum ar fi: festivaluri, zilele unui anume municipiu, concerte in aer liber, si multe astfel de evenimente. Asa cum am mentionat si mai sus, de cele mai multe ori, lumea ezita sa le utilizeze doarece acestea nu sunt tocmai curate, rar se intampla sa gasesti unul curat la astfel de evenimente. Acestea sunt amplasate in anumite locuri la inceputul evenimentului si de cele mai multe ori, acestea se curata debea dupa ce se termina evenimentul in sine.

Containerele WC si patania amuzanta

Cu o situatie asemenatoare m-am confruntat chiar si eu cand eram la un eveniment organizat de primaria orasului in care locuiesc. La fel ca toti locuitorii orasului, am iesit si eu n oras sa ma simt bine si sa ma relaxez alaturi de prieteni la o vorba buna si mai multe beri, ca doar dupa atata munca mai trebuie sa te si relaxezi din cand in cand. Asadar, ajuns in oras, m-am intalnit cu prietenii mei si am cautat o terasa sa ne asezam. Intr-un final am gasit o masa libera la o terasa, si ne-am asezat acolo. Dupa multa voie buna si multe beri, evident, a trebuit sa merg sa utilizez o toaleta. Ghinionul a fost ca terasa nu era de la vreun bar, si am fost nevoit sa utilizez un WC public. M-am dus la un astfel de Container WC undeva mai in margina, dar ce sa vezi, cand sa intru in el, de mirosul care era acolo mi-a trecut tot.

M-am reintors la prietenii mei si le-am povestit ce patisem, acestia mi-au spus ca de cele mai multe ori aceste containere WC sunt fara scurgere deoarece sunt mai ieftine. De curiozitate am intrat pe net sa ma uit, si spre surprinderea mea, am gasit astfel de containere WC de la www.heborom.ro. La aceasta companie am vazut ca produc astfel de containere WC foarte bune, si cand spun ca sunt bune ma refer la faptul ca sunt dotate si cu scurgere obligatorie si cu multe alte beneficii. De asemenea, am observat ca diferenta de pret dintre un container WC fara scurgere gasit pe internet si un container WC produs de aceasta companie nu este foarte mare.

Dar ce sa-i faci, asa este mentalitatea la romani, din pacate, ce este mai ieftin consideram ca este si bun.

Daca doriti sa achizitionati astfel de containere WC, trebuie sa aveti in vedere daca acestea sunt dotate si cu scurgere, iar de asemenea, astfel de containere WC pot fi utilizate si in multe alte locatii, nu neaparat la diverse evenimente, ci acestea sunt utilizate de foarte multe ori si pe diferite santiere de constructii.