Semineu pe gaz sau semineu pe lemne?

Duplex Corbeanca

Unul dintre cele mai frumoase locuri in care trebuie sa fiti in timpul iernii este in fata unui semineu. Privind la flacarile jucause, atat adultii cati si copiii, vor avea parte de relaxare si confort. Cu toate acestea, daca intrebati proprietarii de case daca prefera semineul pe gaz sau cel pe lemne, veti gasi raspunsuri atat de variate in ceea ce priveste costul, intretinerea, confortul si responsabilitatea ecologica, incat va fi greu sa va dati seama care dintre cele doua posibilitati este cea mai eficienta.

Semineul traditional, tipic pentru locuinte este o vatra de caramida, cu un cos atasat, o usa care se deschide si o tava pentru colectare a cenusei, folosit pentru incalzirea camerei de zi, prin arderea lemnului. Flacarile dansatoare, jaratecul, trosnetul de foc si mirosul de lemn ars, ofera, intr-adevar, o atmosfera nostalgica unei camere. Pentru ca tot acest tablou sa fie posibil este nevoie de lemn, care nu se mai gaseste atat de usor, iar pretul de achizitie este destul de mare.

Fii la curent:  Apartamente spatioase la complex Sisesti

Pe de alta parte, semineele care functioneaza cu gaz se bazeaza pe o tehnologie mai eficienta din punct de vedere al caldurii. Acesta ofera multe avantaje evidente, atat de instalare, cat si de functionare, fara de semnineele pe lemne. Mai intai de toate, evitati toata nebunia cu achizitia lemnelor, taierea si depozitarea lor. Apoi nu trebuie sa aveti grija de cenusa, jaratec sau probleme de curatare a hornului. Deoarece semineele pe gaz sunt proiectate pentru a arde gazul in mod eficient, gazele rezultate sunt reci si pot fi evacuate printr-o simpla conducta PVC.

Fii la curent:  La ce sa fiti atenti atunci cand va cumparati o casa

Duplex in Corbeanca de vanzare | www.paladinresidence.ro

Pentru unii oameni comoditatea este vitala, la fel cum altora le place sa munceasca pentru a se putea bucura deplin de ceea ce au. Unii prefera flacara albastra a gazului, iar altii o prefera pe cea galben-rositatica a lemului. Fiecare are dreptul la o optiune, iar constructorii imobiliari, precum cei care au dezvoltat proiectul imobiliar din Corbeanca, stiu acest lucru. Tocmai de aceea dau oamenilor posibilitatea de a alege metoda de incalzire potrivita stilului lor de viata. Fie ca doriti o casa single sau un duplex in Corbeanca, Paladin Residence prin site-ul www.paladinresidence.ro va prezinta o serie de imobile la cheie si altele in constructie!

Fii la curent:  Vilele , tot mai alese de tinerele familii
Acorda un vot

Related Posts