Unde gasiti cele mai avantajoase preturi pentru ansamblurile rezidentiale? Doar la Premier Imobiliare.ro

ansamblu rezidential

Agentia imobiliara a zonei de sud a Bucurestiului, Premier Imobiliare.ro detine un portofoliu impresionant de unitati locative din ansambluri rezidentiale, care se afla la cele mai avantajoase preturi. Casele si apartamentele ce fac parte din complexurile rezidentiale de la Premier Imobiliare sunt noi, sigure si moderne, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cele mai deosbite locuinte.

Optati pentru un ansamblu rezidential si profitati de oferte

PremierImobiliare.ro este dezvoltatorul preferat al bucurestenilor, pentru ca activeaza in domeniul imobiliar de peste 20 ani, timp in care, a reusit sa puna bazele unor sucursale care se afla in Sectorul 3, Sectorul 4 si Popesti Leordeni. Astfel, aceasta agentie a devenit liderul pietei de sud, in cadrul careia veti beneficia de numeroase oferte pentru locuintele care se afla in ansamblurile rezidentiale din portofoliul sau, asa cum sunt si urmatoarele:

Fii la curent:  Cubic Residence scoate la vanzare case noi in judetul Ilfov

ansamblu rezidential bucuresti

  • Olympus Residence, care este unul dintre cele mai bine puse la punct complexuri rezidentiale din zona de sud, datorita faptului ca in interiorul sau veti beneficia de terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, locuri de parcare. Acest ansamblu este foarte sigur, intrucat accesul este controlat prin intermediul unor bariere. In fata acestui ansamblu se afla ale mijloacelor de transport in comun, iar la aproximativ 10 minute se afla si statiile de metrou Piata Sudului sau Aparatorii Patriei.
Fii la curent:  10 sfaturi pentru mutarea în casă nouă

ansambluri rezidentiale

  • Arena Apartments este unul dintre cele mai noi proiecte din zona de sud a Bucurestiului. este caracterizat de faptul ca design-ul sau este unul foarte cochet si modern. Spatiile unitatilor locative sunt compartimentate in mod eficient, sunt sigure si va ofera confort. In cadrul acestui ansamblu rezidential, atat tinerii, cat si cei cu familii isi pot gasi apartamentele ideale, indiferent daca isi doresc o garsoniera sau un imobil cu 3 camere.

ansamblu rezidential

  • Escada Dristor, ansamblul rezidential situat in apropierea statiei de metrou Dristor. Pozitionarea in aceasta zona linistita si aspectul modern il transforma intr-o alegere ideala. Situat intr-o zona semicentrala, acest ansamblu este perfect pentru persoanele care sunt orientate spre dezvoltare si spre calitate.
Fii la curent:  Noi oferte la casele de vanzare din judetul Ilfov de la Cubic Residence.ro

In portofoliul celui mai apreciat dezvoltator imobiliar de pe piata de sud a Capitalei, veti gasi numeroase oferte de nerefuzat pentru locuintele din cadrul ansamblurilor rezidentiale.

Ce va ofera ansamblurile rezidentiale de la Premier Imobiliare.ro?

Indiferent daca sunteti tineri sau daca aveti o familie si va ganditi la bunastarea ei, la Premier Imobiliare.ro veti gasi locuintele ideale din cadrul ansamblurilor rezidentiale, pe care sa le transformati in caminele pe care vi le doriti.

Pentru mai multe informatii cu privire la achizitionarea unitatilor locative din cadrul acestor ansambluri rezidentiale nu ezitati sa sunati la numarul de telefon 0727.737.225.

Acorda un vot