Calculatoarele second hand – o investitie sigura

Calculatoare Refurbished

Orice familie are in casa un laptop sau un calculator, datorita faptului ca avansul tehnologiei permite convorbiri online, vizionarea unor filme sau plata facturilor. In plus, copiii au nevoie de astfel de dispozitive pentru a rezolva diverse proiecte, studentii trebuie sa lucreze tezele de disertatie, iar corporatistii isi termina taskurile sau lucreaza de acasa atunci cand nu pot ajunge la birou. Viata oamenilor este simplificata cu ajutorul unui astfel de gadget.

Un produs nou are un pret de achizitie destul de ridicat, un pret care nu este accesibil tuturor romanilor, tinand cont de faptul ca salariile lor sunt sub media europeana. O alternativa perfecta o reprezinta cumpararea unor calculatoare second hand. Acestea sunt mult mai ieftine si mult mai convenabile.

Fii la curent:  Review-urile Gunter.ro contribuie la alegerea celui mai bun produs IT, electronic sau electrocasnic

Potrivit www.calculator-ieftin.ro produsele sunt in perfecta stare de functionare fiind testate in prealabil de specialisti IT. Calculatoarele sunt aduse direct din tari precum Franta, Germania sau Anglia, din stocuri nevandute ceea ce inseamna ca sunt impecabile, fara sa prezinte urma de uzura sau deteriorare.

Orice aparat comandat vine impreuna cu accesoriile specificate in oferta, procesul de vanzare-cumparare fiind unul transparent care respecta termenii si conditiile legale. In plus, livrarea se face prin curier rapid, iar coletele sunt ambalate foarte bine fara a exista riscul producerii unor deteriorari.

Fii la curent:  Cum poti cumpara produse electronice second hand?

Magazinul comercializeaza produse ce apartin unor branduri celebrele precum HP, Toshiba, Asus sau Acer. Oferta cuprinde laptopuri SH disponibile fiecarui buzunar. Exista o multime de modele, dimensiuni sau configuratii care sa indeplineasca necesitatile oricarui cumparator.

Mai mult decat atat, aparatele comandate vin insotite de garantie, aceasta fiind valabila timp de 12 luni. In cazul unor defectiuni tehnice, clientul trebuie sa prezinte echipamentul in ambalaj alaturi de accesorii, de certificatul de garantie, dar si de o copie a facturii. Dupa expirarea acestei perioade, toate reparatiile sunt realizate contra cost.

Fii la curent:  Influenta jocurilor video asupra copiilor si adolescentilor

Produsele sunt scoase din garantie in cazul in care nu au fost utilizate corespunzator sau nu vin insotite de actele solicitate. De asemenea, orice reparatie neautorizata efectuata asupra echipamentelor genereaza automat pierderea garantiei.

In cazul in care se constata problemele semnalate, produsul va fi reparat sau schimbat cu unul identic pentru ca utilizatorul sa aiba parte de cele mai bune si eficiente servicii oferite.

Acorda un vot

Related Posts