Camere de supraveghere video mobile? Acum este posibil, cu oferta imbatabila de camere ip wireless, de la A2T.ro

a2t

camere de supraveghere ip wireless

Una dintre principalele dorinte ale oricarei familii este sa isi mentina gradul de siguranta al locuintei la 100%. Dat fiind numarul tot mai crescut al infractiunilor, firmele specializate in acest domeniu au inceput sa isi indrepte atentia catre producerea unor echipamente pe cat se poate de performante, care sa le ofere utilizatorilor o maleabilitate cat mai usoara. Camerele ip wireless sunt astfel de sisteme, cele care folosesc tehnologia de ultima generatie care nu necesita cablare, astfel incat accesoriile sa fie pozitionate oriunde in casa, cu un minim de efort. Magazinul online A2T.ro este unul dintre cele mai de incredere surse pentru achizitia unor echipamente de supraveghere performante, ajutorul de pret atunci cand vine vorba despre siguranta familiei si bunurilor spatiilor pe care le detineti.

Fii la curent:  SmartCash RMS deschide magazinele pentru clientii Lyoness

Avantaje aduse de camerele ip wireless utilizatorilor

Cum ar fi sa puteti sa va supravegheati non-stop copiii, folosind o camera video pe care sa o plimbati in orice camera doriti? Ei bine, acest lucru este posibil, odata cu oferta magazinului online A2T.ro, expertii dumneavoastra in securitate. Printre cele mai importante beneficii aduse de camerele ip wireless ieftine, de la A2T, se numara:

camere video ip wireless
• Mobilitatea ei, aceasta putand fi mutata dintr-o incapere in alta, cu cea mai mare usurinta, datorita lipsei cablurilor intortocheate;
• Posibilitatea de a fi alimentate local, avand nevoie doar de semnalul wireless al unui router;
• Numite si camere de supraveghere video “de birou”, camerele ip wireless ieftine ocupa foarte putin spatiu, fiind discrete acolo unde sunt pozitionate;
• Pentru ca dispun de tehnologia megapixel, camerele ip pentru supraveghere video pot sa inregistreze imagini de cea mai buna calitate, in format HD sau full HD;
• Pentru a fi siguri de tot ce se intampla in casa, camerele ip wireless va sar in ajutor, fiind ideale pentru supravegherea celor mici, batranilor sau bonelor.
Pentru ca tine la a-si multumi toti clientii, firma A2T a avut grija sa comercializeze o gama larga de camere ip wireless atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Fii la curent:  Atu Tech pune accentul pe siguranta, cu noi modele de camere de supraveghere speed dome

Comandati simplu, rapid si economic niste camere ip wireless online, de la A2T.ro

atu tech

Daca vreti sa cheltuiti cat mai putin atunci cand vine vorba despre sistemele de securitate, firma A2T este solutia. Doar aici, aveti la dispozitie nu doar o gama diversificata, ci si modele performante, de la producatori de top. Ii gasiti pe cei de la A2T.ro pe pagina web a firmei, dar si la numerele de telefon 0749-232-444; 0753-058-588; 0369-801-948.

Fii la curent:  Management financiar complet pentru noi: firmele mici si mijlocii
Acorda un vot

Related Posts