Ce detalii trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi compania furnizoare de web hosting?

Daca in urma cu cativa ani afacerile online nu erau la mare cautare pe fondul problemelor de securitate pe care le ridica intrnetul, astazi, acesta a devenit de departe unul dintre cele mai competitive medii, mai ales atunci cand aducem in discutie afacerile. Alegerea unei companii de web hosting reprezinta fara indoiala un pas deosebit de important pe care trebuie sa il facem in vedere obtinerii unor servicii de calitate dar si in vederea obtinerii succesului itr-un mediu deja mult prea competitiv.
La ora actuala dispunem de multiple companii si oferte atunci cand vine vorba despre serviciile de gazduire web. Acest aspect insa se transforma de cele mai multe ori intr-o adevarata bataie de cap pentru webmasterii aflati la inceput de drum. Un serviciu de gazduire poate fi cu usurinta obtinut astazi in schimbul unei taxe lunare de la companii precum Gazduire.ro si care automat ne va garanta stocarea datelor site-ului nostru pe unul din serverele companiei. Pentru a va facilita aceasta alegere, ne-am hotarat sa va oferim cateva sfaturi utile cu privire la aspectele pe care tebuie sa le aveti in vedere pentru a alege cea mai potrivita companie de web hosting pentru afacerea dumneavoastra.
Uptime-ul oferit este unul dintre criteriile de selectie de baza datorita faptului ca un uptime garantat mult prea mic va insemna perioade indelungate in care site-ul nu este disponibil. Uptime-ul minim garantat pe care il recomandam este de cel putin 99,9%, procent care nu va afecta intr-un mod negativ functionalitatea site-ului dumneavoastra. In cazul unui uptime mai mic ar fi indicat sa aveti in vedere alegerea unei alte companii care va poate oferii acest lucru.
Suportul tehnic este de asemenea deosebit de importat si pe care cu siguranta il veti regasi in cadrul companiilor cu adevarat profesioniste. Suportul tehnic de care acestea dispun trebuie sa va raspunda oricarei solicitari in cel mai scurt timp si sa va ofere simultan raspunsuri valide la acestea.
Preturile ar putea reprezenta un aspect important pentru dumneavoastra, insa nu va recomandam sub nicio forma sa transformati acest aspect intr-un factor decisiv pentru alegerea unei companii. In general preturile acestor servicii nu sunt nici pe departe ridicate, astfel ca aceste chletuieli nu va vor constrange financiar.

Fii la curent:  Management financiar complet pentru noi: firmele mici si mijlocii

Inregistrare domenii – Gazduire.ro

Experienta anterioara ar putea de asemenea sa va duca mai aproape de un rezultat. In general companiile care activeaza de ani buni pe piata sunt un semn clar al profesionalismului, insa cest aspect nu exclude si companiile ceva mai nou aparute care va pot oferii aceeasi calitate serviciilor.

Fii la curent:  Vexio.ro vine cu o gama larga de memorii pentru laptop, numai bune pentru a fi daruite de Sarbatori pasionatilor de IT
Acorda un vot

Related Posts