Ce este un telefon decodat ?

smartwatch lg g

Se vorbeste destul de mult despre decodarea telefoanelor mobile, dar cu toate acestea inca exista utilizatori care nu stiu ce implica acest lucru si cu ce i-ar ajuta sa-si decodeze mobilul.

Ce este un telefon decodat?
In primul rand sa vorbim despre ce inseamna un telefon decodat. De obicei, atunci cand cumparati un telefon acesta este „blocat” intr-o anumita retea. De exemplu, va cumparati un telefon mobil de la Orange, cu SIM Orange. Un telefon blocat pe aceasta retea inseamna ca nu il veti putea folosi cu o cartela SIM a unui alt operator (de exemplu Telekom). Unii furnizori ofera diverse optiuni pentru decodarea telefoanelor mobile, dar puteti face acest lucru la un service gsm specializat. Pentru decodari telefoane sector 6 (decodari htc, precum si alte marci) apelati cu incredere la smartmobitel.ro

Fii la curent:  OFERTA PROMOTIONALA: Cumperi SOLIDWORKS Premium È™i salvezi 3000 €!

Decodarea unui telefon presupune de multe ori introducerea unui cod specifil care sa va permite sa schimbati cartela SIM sau reprogramarea completa a softului telefonului (in functie de tehnologie).

Sa presupunem ca vreti sa va mutati la un alt furnizor de servicii de telecomunicatii. Avand un telefon blocat intr-o anumita retea, nu veti putea face acest lucru. Vreti o noua retea? Puteti sa va cumparati un telefon nou pentru acea retea sau si mai simplu si avantajos este sa va decodati telefonul. Decodarea este o operatiune care se poate realiza rapid in service smartmobitel.ro

Fii la curent:  Ce detalii trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi compania furnizoare de web hosting?

Deci daca aveti un telefon mobil blocat intr-o retea si vreti sa va mutati la un alt furnizor, exista intr-adevar si solutia de a va cumpara inca un telefon pentru acea retea. Dar ce faceti daca sunteti intr-adevar multumit de acel telefon? Nu trebuie sa renuntati la el. Veniti la service gsm smartmobitel si il vom decoda chiar in aceeasi zi.

decodari samsung si htc-1000x280

Un telefon decodat poate fi folosit cu diversi operatori de telefonie mobila.

Ar trebui sa-mi decodez telefonul?
In functie de cerinte, poate fi convenabil sa va decodati telefonul. Daca vreti sa schimbati operatorul de telefonie mobila, decodarea telefonului dupa indeplinirea obligatiilor contractuale pe care le aveti va poate ajuta sa economisiti bani.

Fii la curent:  Bento Cloud Services – mai putine griji, mai multa disponibilitate si securitate a datelor

Daca aveti un telefon decodat va fi mult mai usor sa alegeti dintre operatorii de telefonie existenti pe piata. In schimb daca aveti un telefon blocat, veti fi restrictionat.

In afara de aceste situatii, nu trebuie sa uitam ca decodarea unui telefon este foarte utila atunci cand calatoriti in strainatate. In cazul in care furnizorul de servicii de telefonie nu are acoperire in zona in care calatoriti, puteti utiliza temporar o alta cartela SIM cu un numar local. Evitati taxe de roaming foarte mari.

Cautati decodare telefoane sector 6? Va asteptam la smartmobiltel.ro

Acorda un vot