Ce nu stiati despre acumulatorul de laptop

Probabil te-ai intrebat de multe ori care este functionalitatea unui acumulator de laptop, cum functioneaza acesta dar si alte curiozitati!

Orice notebook sau laptop ai avea, toate au nevoie de un asemenea accesoriu, care este extrem de important pentru buna functionare.

Cand vrei sa cumperi un incarcator de laptop, il poti achizitiona direct dintr-un magazin online sau clasic, este un mod simplu si la indemana oricui.

Pana sa faci alegerea finala este bine sa cauti cat mai multe informatii si in cat mai multe magazine, astfel incat sa fii multumit de produsul achizitionat!

Acest dispozitiv este pentru a incarca laptopul la priza de curent iar daca mergi cu el peste hotare, in functie de tara, vei avea nevoie si de un adaptor special.

Fii la curent:  Luna cadourilor vine cu oferte speciale la monitoarele LED, de la vexio.ro

Poti opta pentru un acumulator de laptop nou sau second hand

Ai si optiunea de a alege un produs nous au unul la mana a doua. Cel second hand are avantajul pretului, vei plati mai putini bani pentru acesta. Insa trebuie sa iei in calcul faptul ca s-ar putea sa nu functioneze la fel de bine ca unul nou, poate sa se strice destul de devreme.

Garantie un an pentru incarcatoarele noi

Pretul unui incarcator de laptop Toshiba porneste de la 40-50 de lei, pentru cele la mana a doua, si ajunge si la 200 de lei, pentru un acumulator nou. Un incarcator nou este livrat cu garantie, fie ca il cumperi de pe internet, fie ca alegi sa-l iei dintr-un magazin de specialitate. Garantia este foarte utila, caci nu stii niciodata cand se poate strica.
Incarcatorul poate fi si returnat, daca nu iti convine ceva la el, adica un defect de fabricatie, insa totul depinde de magazinul din care ai facut cumparaturile.

Fii la curent:  Review-urile Gunter.ro contribuie la alegerea celui mai bun produs IT, electronic sau electrocasnic

In ceea ce priveste motivele pentru care se strica, cel mai frecvent mufa este cea care da batai de cap, indiferent de modelul de notebook.
Un incarcator se poate defecta insa si din cauza celui care il detine, fiindca nu a avut grija de aceasta componenta asa cum trebuie. Ca orice accesoriu, trebuie sa fie bine ingrijit, ca sa te si tina. In caz contrar, se poate defecta mai usor, ceea ce nu ii convine niciunei persoane. Nimeni nu vrea sa dea bani pe un produs, iar acesta sa se strice la scurt timp!

Fii la curent:  SolidWorks 2016
Acorda un vot

Related Posts