Cum repari laptopul rapid!

Saptamana trecuta mi-a picat laptopul. S-a intamplat cand aveam cea mai mare nevoie de el, sa iau niste informatii pe care sa le prelucrez. Am renuntat de tot la calculator asa ca nu aveam alta varianta rapida de a-mi rezolva problema. Si oricum evident ca nu vroiam sa renunt la laptopul meu, cu care ma obisnuisem si cu care imi faceam treaba excelent.

E adevarat ca a dat ceva semne ciudate in ultima perioada, insa nu le-am acordat prea mare atentie. Butonul Restart (din buton) fara de multe ori miracole. Dupa restart, parea ca totul este din nou bine iar pana la urmatoarea utilizat, uitam de problema (sau alegeam in mod constient sa o ignor, auto-sugerandu-mi ca de fapt nu e nimic important, ca poate ii mai trebuie ceva memorie in plus etc).

Fii la curent:  ComunicaÅ£i mai eficient cu clienÅ£ii, furnizorii ÅŸi executanÅ£ii produselor dumneavoastră utilizând SolildWorks Composer!

Cand am vazut ca toate incercarile de a-l face sa porneasca esueaza, primul gand care mi-a venit in cap a fost ca trebuie sa-l duc cat mai repede la un service laptop daca vreau sa-l ma folosesc de el in continuare. Si, da aveam nevoie de el. Astfel, nu am stat mult pe ganduri, am dat cautare pe internet si i-am descoperit pe cei de la onlaptop.ro care mi s-au parut de prima data o firma serioasa.

Le-am incredintat cu incredere laptopul meu si bine am facut. Pentru ca nu aveam timp sa merg la centrul lor de reparatii, am facut comanda telefonic si destul de repede, un reprezentat de la firma lor a ajuns la mine. Am acoperit laptopul intr-o folie, am completat niste hartii si asta a fost.

Fii la curent:  Ce nu stiati despre acumulatorul de laptop

Mai departe, cei de la service laptop m-au sunat si mi-au comunicat de ce laptopul nu se mai aprindea. Se pare ca avea problema la mufa de alimentare. Nu pot sa spun obisnuiam sa trag tare de aceasta, dar este adevarat ca mai tineam laptopul incarcat si in pat, in diverse pozitii care ar fi putut duce la defectarea mufei. Norocul meu a fost totusi ca am apelat repede la firma de service laptop, caci daca as fi asteptat mai mult exista riscul sa se arda placa de baza, mai multe detalii gasim pe pagina web a service-ului onlaptop.ro, aici am apelcat cu incredere si laptopul mi-a fost reparat cu un pret rezonabil..

Fii la curent:  Lansarea site-ului baniitai.info, care monitorizează TOATE cumpararile directe si contractele de achiziÈ›ii publice din perioada 2007-2015.

Mi s-a comunicat pretul pentru reparatie, mi s-a parut rezonabil. As fi platit chiar mai mult numai sa-mi pot folosi in continuare laptopul. Dupa reparatie, am primit laptopul functional acasa. Asta a fost tot. Mi-a placut ca nu a trebuie sa pierd eu timp (de care nu dispuneam) si sa merg la service. Ca mi s-a rezolvat problema in cateva zile si am platit un pret corect pentru service.

Acorda un vot