Cum sa iti monetizezi blogul

articole sponsorizate

Multi bloggeri cauta diferite metode de monetizare blog, iar daca si tu te aflii printre ei, este bine sa stii ca ai mai multe optiuni.

Una dintre ele ar fi sa introduci reclame in articole. Aceasta este metoda cea mai comuna si folosita de aproape toata lumea. Reclamele pot fi sub forma de bannere, Google AdSense, link-uri in text, Amazon Associates, eBay Affiliates si altele. Aceste tipuri de reclame iti pot aduce bani pe click, pe afisare sau pe actiune.

Fii la curent:  Megahost Ofera 50% reducere pentru pachetele de hosting

O alta varianta ar sa vinzi chiar tu diferite produse. Multi aleg sa vanda haine nepurtate, bijuterii handmade sau alte chestii pe care le pot face chiar ei.

Review-urile sunt si ele la mare cautare si acestea se potrivesc mai ales daca ai un blog de IT sau un blog culinar. Poti face review-uri de produse, evenimente sau chiar companii.

Fii la curent:  Un nou tip de ransomware ameninta dispozitivele cu Android

Daca talentul tau la scris este foarte apreciat (lucru ce poate fi observat din numarul foarte mare de cititori unici), poti scrie o carte din articolele publicate pana in prezent. Poti sa mai adaugi si cateva articole nevazute de public pana acum, pentru a convinge cititorii sa dea banii pe opera ta. Exista destul de multi bloggeri care au avut carti de succes si au devenit si mai populari ulterior.

Fii la curent:  Calculatorul tau functioneaza bine?

Mai poti face tot felul de concursuri bloggeri, prin care sa oferi un produs care iti place tie foarte mult sau caruia i-ai facut un review.

De asemenea, multi scriitor isi adauga si un buton de donatii, cerandu-le cititorilor sa ii sustina.

Cum sa iti monetizezi blogul 5.00/5 din 1 vot[uri]