De ce este important sa alegeti bateriile auto Varta Black Dynamic?

Intotdeauna trebuie sa alegeti corect orice model de baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix pentru masina dumneavoastra. Nu este o mare greseala daca alegeti baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix mai mare un pic, mai mare ca si capacitate, dar nu mai mult de 30% decat cea prescrisa de fabricant.

Afla tot ce trebuie sa stii inainte sa iti cumperi baterii auto Varta Black Dynamic

Atentie mare sa nu cumva sa achizitionati baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix sub necesitatile automobilului dumneavoastra.
Efectuati verificarea tehnica obligatorie impusa la cumparare, sau in termen de 5 zile lucratoare, respectand in totalitate intructiunile de montaj si exploatare.

Fii la curent:  Scoala de Vara Magister 2015, la final

baterii auto varta black dynamic

Pentru ca la Baterix veti gasti multe tipuri de baterii auto Varta Black Dynamic, trebuie sa stiti ca sunt deja incarcate deja cu electrolic, fie sub forma de gel, fie cu electrolitul atasat in recipient speciale. Atunci cand comanzi online baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix, este necesar sa stii ca aceasta a fost depozitata intr-o incapare uscata si inchisa, cu temperaturi intre 5 si 30 grade, ferrite de radiatii solare, caldura, acizi, uleiuri etc.

Dupa ce este cumparata, este indicat ca orice tip de baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix sa nu fie tinute nefolosita mai mult de 6 luni, pentru a le pastra in parametrii functionali. Magazinul online ofera garantie de 2 ani la orice baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix cumparata de la ei. Toata tipurile de baterii au aceleasi tip de garantie.

Fii la curent:  Cum sa iti monetizezi blogul

Pentru a incarca bateriile auto Varta Black Dynamic, polul + se leaga la polul + al redresorului, iar polul – se leaga la polul – al redresorului. Atentie mare caci incarcarea se produce cu dopurile scoale la bateriile auto cu busoane, de aceea, recomandarea specialistilor este sa cumparati bateriile auto Varta Black Dynamic dintr-un magazin specializat eventual capsulate care sa nu necesite scoaterea dopurilor. Timpul de incarcare variaza in functie de capacitatea bateriei auto. Daca o baterie de la Baterix este complet descarcata, aceasta va dura intre 36 si 48 de ore pentru o incarcare completa.

Fii la curent:  Calculatoarele second hand – o investitie sigura

Atentie caci bateriile contin electrolit, adica acid sulfuric. Acesta poate cauza rani grave. Daca acidul v-a atins ochii, spalati-va cu multa apa si mergeti urgent la medic. Nu lasati bateriile la mana copiilor, nu folosti foc in preajma bateriilor.

Avantajul mare al celor de la Baterix.ro este ca montarea este gratuita. Cumperi baterii auto Varta Black Dynamic de la Baterix si acestia ti-o monteaza pe loc.

De ce este important sa alegeti bateriile auto Varta Black Dynamic? 5.00/5 din 1 vot[uri]