In loc de 2 sau 3 echipamente, comandati o singura camera de supraveghere IP cu sistem all-in-one. A2T.ro va asteapta cu promotiile lunii decembrie

camera supraveghere IP

 

De ce sa mai cumparati niste sisteme de supraveghere video complicate, cand puteti sa aveti acces la un singur accesoriu care sa fie un produs de sine statator. Magazinul online cu o echipa de specialisti in domeniul sistemelor de supraveghere video, A2T.ro, va asteapta cu cele mai performante camere de supraveghere IP, niste produse de ultima generatie, care au capacitatea de a functiona singure, cu solutii web performante, astfel incat sa ofere o solutie cu cost redus pentru transmiterea imaginilor video de calitate. Mai mult decat atat, pentru ca isi doreste ca oricine sa aiba acces la cele mai performante solutii, magazinul online a pregatit si preturi avantajoase, pentru toate bugetele.

Fii la curent:  Oferte promotionale SolidWorks!

Camere de supraveghere IP, special realizate pentru platforme Android, Apple sau Windows

Fiind unele dintre cele mai performante echipamente de supraveghere video, camerele IP de supraveghere pot fi conectate si accesate prin intermediul dispozitivelor mobile, dispozitive precum telefoane, PDA, iPhone si iPad, cu diferite aplicatii care pot fi instalate pe platforme variate, de la Android si iOS, pana la Windows Mobile.
De asemenea, daca sunteti plecati si vreti sa stati conectati cu tot ce se intampla acasa, puteti vedea ce inregistreaza camera de supraveghere IP prin intermediul internetului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la un browser web, precum Firefox, Google Chrome si Internet Explorer, precum si la retea intranet. Pentru ca tine la calitatea produselor oferite, echipa AtuTech va aduce in fata camere de supraveghere IP de la producatori de top, precum:

Fii la curent:  Ce este un telefon decodat ?

camere supraveghere ip
• Atu Tech;
• Dahua;
• Hanbang;
• Hikvision;
• Safer;
• Wanscam.

Comandati online tipul de camera de supraveghere IP si primiti produsul direct acasa

camere supraveghere ip

Luna decembrie este luna cadourilor, dar si a reducerilor. Din acest motiv, magazinul online A2T.ro a avut grija sa va ofere in dar modele ieftine de camere de supraveghere IP, la preturi mult reduse. In magazinul online, gasiti camere de supraveghere IP wireless, simple sau cu rezolutii inalte, astfel incat incat sa multumeasca si cele mai exigente cerinte. Pentru ca siguranta dumneavoastra si a familiei este cea mai importanta, prin doar cateva click-uri, comandati camera IP de supraveghere video preferata, iar Atu Tech v-o livreaza direct acasa.
Aveti incredere in una dintre cele mai profesioniste echipe specializate in sistemele de surpaveghere video, Atu Tech.

Fii la curent:  Camere de supraveghere video mobile? Acum este posibil, cu oferta imbatabila de camere ip wireless, de la A2T.ro
Acorda un vot

Related Posts