OFERTA PROMOTIONALA: Cumperi SOLIDWORKS Premium și salvezi 3000 €!

OFERTA PROMOTIONALA: Cumperi SOLIDWORKS Premium și salvezi 3000 €!
Cumpărând SolidWorks Standard cu subscripție vei primi upgrade instant fără nici un cost suplimentar!* Solicită oferta acum și vei experimenta capabilitățile extinse de proiectare 3D, care te vor ajuta să crești productivitatea. Acum e timpul pentru upgrade.
Obțineți upgrade instant la SOLIDWORKS Premium, un produs ce conține: analiza mişcării,analiza ansamblului şi a părţilor, analiza automată a lanţurilor de toleranţe (TolAnalyst), colaborare ECAD/MCAD (CircuitWorks™), dirijarea ţevilor şi a tubulaturilor.dirijarea cablurilor electrice şi cablarea echipamentelor, inginerie inversă (Scanto3D).
Cumpărați SOLIDWORKS Standard cu subscripție, și veți primi upgrade instant la SolidWorks Premium fără nici un cost suplimentar! *
*Oferta este valabilă numai împreună cu achiziționarea subscripției pentru SolidWorks Premium pentru o perioadă de minim 1 an, corespunzător listei de prețuri SolidWorks curente. Valabilitatea ofertei promoționale: până la 18 decembrie 2015 și nu poate fi cumulată cu alte oferte.
Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!
Vegra Info
Tel: 021 3118829

Fii la curent:  SolidWorks Professional
Acorda un vot

Related Posts