Review-urile Gunter.ro contribuie la alegerea celui mai bun produs IT, electronic sau electrocasnic

review gunter

Gunter.ro ne asigura ca review-urile generale pot contribui la alegerea celui mai bun produs IT, electronic sau electrocasnic. De fapt, afirmatia are ca idee fundamentala faptul ca mediul de e-commerce se schimba si evolueaza, iar una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani a fost cresterea de review-uri online. Azi, sa se obtina informatii din review-uri a devenit o parte standard a intregului proces de cumparare.

Potrivit PeopleClaim, 70% dintre consumatorii online consulta review-uri inainte de a face achizitia finala a unui produs, iar 63% dintre consumatori sunt mai susceptibili de a nu cumpara produse de pe un site unde nu exista evaluari si review-uri pentru acestea. Pe de alta parte, potrivit MarketingProfs, 67% dintre consumatori citesc cel putin 6 review-uri inainte de a se simti suficient de increzatori pentru a efectua o achizitie dintr-un magazin online. Aceasta este realitatea prezentului si de la aceasta realitate a plecat conceptul Gunter.ro.

Gunter.ro ofera informatii impartiale in care consumatorii online pot avea incredere. Review-urile de pe gunter.ro ii ajuta pe cei care cauta sa se documenteze corect cu privire la un produs sa isi imagineze utilizarea acestuia si, de asemenea, ajuta la reducerea celor mai frecvente intrebari pe care consumatorii le au in minte atunci cand isi propun sa faca o achizitie.

O alta realitate, consta in faptul ca exista site-uri ale unor magazine online care isi obliga clientii sa treaca printr-un proces plictisitor de verificare atunci când doresc sa scrie review-uri la produse. Este firesc ca in astfel de situatii consumatorul sa nu mai aiba aceeasi incredere in magazinul online.

Gunter.ro se detaseaza de orice practica partinitoare si ii asigura consumatorului informatii despre produse atat cu avantaje, cat si cu dezavantaje. In sectiunile site-ului – Telefoane, Laptop, Desktop, TV, Masini de Spalat si Frigidere – sunt prezentate informatii corecte si cuprinzatoare, intr-un limbaj accesibil tuturor. Utilizatorul va inchide paginile site-ului cu o idee bine conturata in minte, stiind ce are de facut in ceea ce priveste alegerea produsului care sa-i satisfaca necesitatile si sa nu-i insele asteptarile.

Acorda un vot