Rezistati preturilor mici de Black Friday?

12255655_1626738480919425_733764202_o-768x402

Cei mai multi oameni nu inteleg care este diferenta dintre un laptop care costa 1000 de lei si altul care costa 3000 lei. Prin urmare, ne bazam pe pret ca si masura a calitatii, stilului si valorii. Acest lucru explica de ce acel laptop de 3000 de lei care este redus de Black Friday la 2600 lei pare sa fie o achizitie mai buna in comparatie cu un laptop care are pretul intreg de 1000 de lei. Iata ce ar trebui sa faceti pentru a fi sigur ca faceti o achizitie inteligenta de Black Friday 2016: uitati-va la pretul de vanzare initial, neredus. Apoi intrebati-va daca sunteti atras de produsul in sine. Aveti nevoie de el? Merita sa faceti o astfel de investitie, chiar daca ar fi sa-l comandati in rate? Daca raspunsul este da, va asteptam pe www.it-review.ro pentru a afla care sunt cele mai bune reduceri la laptopuri de Black Friday 2016.

Fii la curent:  Vulnerabilitate critica: Primul vierme de Android a fost descoperit

Intrebare: Economisiti sau cheltuiti?
Vanzarile si incasarile unui magazin arata in mod constant cat de mult „economisesc” cumparatorii, alegand sa faca anumite achizitii. In mod evident, atunci cand oamenii cumpara un produs, el „cheltuie” de fapt. Iar „a cheltui” este antonimul lui „a economisi”.

Dar magazinele ne fac sa ne concentram atentia pe ce putem economisi. Daca reducerea de Black Friday este de 100 lei, formularea ar putea fi de genul „economisiti 100 de lei”. Nu, daca vreti sa ganditi rational si sa cumparati inteligent, trebuie sa constientizati ca in realitate nu economisiti 100 de lei, ci cheltuiti mai multi bani (cat este produsul). Da, intr-adevar daca ne referim la un produs de care aveti nevoie si care va este util, atunci spunem ca are valoare si ca poate reprezenta o investitie. Dar tot nu veti economisi 100 de lei. Formularea este menita doar sa va atraga sa cumparati. Iar aceasta strategie functioneaza de cele mai multe ori.

Fii la curent:  OFERTA PROMOTIONALA: Cumperi SOLIDWORKS Premium È™i salvezi 3000 €!

Dupa evenimentul de vinerea neagra 2016, un cumparator a spus cand si-a vazut situatia de pe card: „Nu pot sa cred. Am cumparat totul la reducere si am economisit atat de multi bani pe ceea ce am cumparat.”

Fii la curent:  Un nou tip de ransomware ameninta dispozitivele cu Android

Dar iata ca lucrurile sunt usor diferite. Cel mai sigur mod de a va reaminti ca banii se cheltuie (si nu se economisesc) atunci cand cumparati un produs este sa platiti cu numerar. Cardurile de credit pun accent pe ceea ce obtineti mai degraba decat pe ceea ce dati atunci cand cumparati. Cardurile cadou functioneaza chiar mai rau. Ele pot parea ca sunt „bani gratuiti” decat lei adevarati.

Acorda un vot