Smartphone pe HollaMall.com

Smartphone pe HollaMall.com

Avem deosebita placere sa va prezentam un super Smartphone cu o super baterie care tine intre 10 si 15 zile cu toate ca are un ecran de 5,5 inch. Acest telefon are si functia de reverse charge si poti incarca telefoanele prietenilor tai ( poate incarca 3 iphone 6 S Plus si ramane cu 10% baterie)

OUKITELK1000055inchAndroid514GLTEPhabletMTK673564bitQuadCore2GBRAM16GBROMHDIPSScreen10000mAhBattery130MPCamera-1123060

Gasiti acest produs la doar 224 Euro pe HollaMall.com cu Transport Gratuit in Romania si in toata lumea.

Pe acest site puteti gasi cam orice, de la smartphone-uri, smartwatch-uri si pana la bijuterii. Site-ul are peste 33.000 de produse din toate categoriile fiind conectat cu 700 de distribuitori din China.

Fii la curent:  Luna cadourilor vine cu oferte speciale la monitoarele LED, de la vexio.ro

Preturile sunt de en-gros dar se vinde la bucata. Puteti sa solicitati si o cerere de en-gros profitand de super discount-uri si transport gratuit.

Website-ul va garanteaza o experienta friendly dar si secure , avand certificat SSL dar si contracte cu cei mai mari procesatori de plati din lume cum ar fi PayPal si MobilPay.

Transportul este gratuit indiferent de valoare, de greutate sau de locatia clientului.

Fii la curent:  Vexio.ro vine cu o gama larga de memorii pentru laptop, numai bune pentru a fi daruite de Sarbatori pasionatilor de IT

Site-ul ofera posibilitatea de a trimite cadou produsul pentru a face o surpriza prietenilor.In viitorul apropiat site-ul se va extinde la 100.000 de produse ingloband toate categoriile prezente si hot de pe piata din acest moment.

Un factor foarte important este relatia site-ului cu clientii. Aici putem regasi faptul ca site-ul utilizeza platforme de chat live pentru a intampina clientii si nevoiele lor. Acest chat este deschis 24/24.

Un element surpriza sunt dronele . Ele sunt prezente si pe piata din Romania dar la niste preturi mult mai mari. Pe hollamall.com le poti gasi cu preturi incepand de la 100E cu transport gratuit bineinteles.

Fii la curent:  SOLIDWORKS RÄ‚SPUNDE TUTUROR PROVOCÄ‚RILOR TALE LEGATE DE PROIECTARE!

SKYRCSOKAR58GReal-timeTransmission24G4CH6-axisGyro03MPCAMDrone-1126583

Produsele cosmetice sunt deasemenea prezente pe site. Acesta ar fi un mare motiv de bucurie pentru femei, mai ales ca au de ales din cateva mii de produse. Poate fi super ok pentru un salon de infrumusetare cat si pentru persoanele fizice care comanda la bucata.

Acorda un vot