SOLIDWORKS® Visualization ajută la reducerea numărului de erori și conferă siguranța că produsele ajung mai repede pe piață!

Produsele SOLIDWORKS® Visualization (cunoscute anterior ca Bunkspeed) oferă o suită de instrumente software de sine stătătoare, care combină capabilitățile industriei lider de randare cu caracteristici orientate spre proiectare și fluxuri de lucru, ce permit crearea facilă și rapidă de conținut vizual pentru designeri, ingineri, marketing și alte tipuri de creatori de conținut.

 

Puteți importa formate SOLIDWORKS, Autodesk Alias®, Rhino®, SketchUp® și multe alte formate CAD pentru a crea scene convingătoare și în cele din urmă cel mai realist conținut posibil.

SOLIDWORKS® Visualization ajută organizațiile, inclusiv utilizatorii non-tehnici, să profite de datele 3D CAD pentru a crea un conținut fotorealist de marketing, care poate fi imediat imprimat și încărcat pe web. De la imagini statice la animații și până la captivante conținuturi web, produsele SOLIDWORKS® Visualization oferă un conținut fotografic care ilustrează în mod clar și emoțional produse din lumea reală.

Fii la curent:  Curs Acreditat SOLIDWORKS

 

Interfață simplă, intuitivă oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a dezvolta cu ușurință conținuturi de înaltă calitate fotografică și le permite, indiferent de nivelul de calificare al acestora, să experimenteze luarea deciziilor într-un mod rapid, ușor și distractiv.

 

Fii la curent:  Noul sistem ERP-Transart, B-Org, ofera toate avantajele pentru o gestiune eficienta

Prin îmbunătățirea conceptelor care sunt accesibile în toate fazele începând cu proiectarea, dezvoltarea, inclusiv marketingul, SOLIDWORKS  Visualization ajută toate părțile interesate să selecteze, să valideze, să îmbunătățească și să vândă cele mai bune și mai robuste produse, fără a consuma resurse costisitoare precum manufacturarea sau crearea de  prototipuri fizice.

 

Produsele SOLIDWORKS® Visualization ajută la reducerea numărului de erori și conferă siguranța că produsele ajung mai repede pe piață:

 

  • ÃŽmbunătățirea proiectarii, manufacturării È™i a provizionărilor interne de vânzări care ajută la luarea deciiziilor celor mai avizate
  • Reducerea drastică a costurilor È™i a numărului de prototipuri fizice, ajutând la alegerea soluÈ›iilor finale celor mai eficiente
  • Producerea de imagini fotorealiste È™i de conÈ›inut de marketing încă din stagiile preliminarii pentru a ajuta la promovarea celor mai noi produse prin intermediul web / print
  • Economisirea suplimentară de timp ce permite alocarea acestuia proiectării, având ca rezultat global un produs final mult mai bun È™i mai competitiv
Fii la curent:  SOLIDWORKS RÄ‚SPUNDE TUTUROR PROVOCÄ‚RILOR TALE LEGATE DE PROIECTARE!

 

 

Pentru mai multe informații sau pentru oferte personalizate, echipa Vegra Info vă stă cu drag la dispoziție:

 

Vegra Info SRL

Tel: 021 3118829

Acorda un vot

Related Posts