Vexio.ro vine cu o gama larga de memorii pentru laptop, numai bune pentru a fi daruite de Sarbatori pasionatilor de IT

memoriile ddr 3 pentru lkaptopuri lenovo

Vexio.ro creeaza, in prag de Sarbatori, o oferta deosebita de memorii de laptop, variata si cuprinzatoare, astfel incat oricine isi doreste o astfel de componenta pentru calculator sau orice persoana vrea sa o daruiasca, sa aiba de unde alege. Memoria unui laptop este probabil una dintre cele mai importante parti ale sale, care fac ca intreg sistemul sa mearga cum nu se poate mai lin si care impiedica „inghetarea” desfasurarii activitatilor. Drept pentru care, vexio.ro, avand in vedere aceste aspecte, aduna laolalta mai multe tipuri de memorii pentru laptop, de la mai multi producatori, astfel incat sa fie acoperite toate cerintele, fie ele cat de mari.

Memoriile de laptop: ajutoare de seama pentru sistem

memorii laptop extrem de avantajoase din punct de vedere al pretului

Astfel, memoriile de laptop sunt unele dintre cele mai de nadejde componente ale unui laptop. Ele asigura buna functionare a laptopului si permit desfasurarea in concomitent a mai multor activitati, materializata in cat mai multe programe deschise. Ce trebuie stiut este ca o memorie mai mare nu va face laptopul sa ruleze mai bine. Fiecare laptop este gandit astfel incat sa ruleze pe o anumita memorie RAM, drept pentru care a-i mari memoria nu ii va mari automat si capacitatile. Exista mai multe tipuri de memorii de laptop:

  • Memorii laptop DDR2
  • Memorii laptop DDR3
  • Memorii laptop DDR4
Fii la curent:  Un nou tip de ransomware ameninta dispozitivele cu Android

Memoriile de laptop de tip DDR se diferentiaza unele de altele (2, 3, 4) prin numarul de pini si prin viteza de realizare a transferului pe fondul impulsurilor crescatoare sau descrescatoare de tact. DDR este acronimul de la Double Data Rate, si implica un transfer atat pe fondul impulsului crescator de tact, cat si pe fondul celui descrescator. Asadar, cu cat vorbim de un nivel mai mare al DDR, cu cat vorbim de o precizie mai mare si de o capacitate mai mare de rulare a cat mai multor aplicatii. Este de la sine inteles ca memoria laptopului, fie ea memorie de laptop DDR 2  sau memorie de laptop DDR 3 performanta, spre exemplu, nu va putea rula la capacitate maxima daca facem abuz avand, spre exemplu, 25 de tab-uri deschise in motorul de cautare.

Fii la curent:  Calificare profesionala si certificare la cel mai inalt nivel in reteaua de parteneri Magister Software

Memoriile de laptop: cum se comanda de pe vexio.ro?

Vexio.ro este un magazin online ce comercializeaza, printre altele, si memorii de laptop DDR2 si memorii de laptop DDR3, ideale pentru a fi achizitionate sau facute cadou cu ocazia Sarbatorilor. Produsele sunt cele mai calitative, avand producatori precum Apple, HP, Dell, printre altii. Pentru a comanda produse de pe vexio.ro, se poate proceda astfel:

  • Prin intermediul contului de pe platforma online
  • Telefonic, la numarul 0374 477 111
  • Prin e-mail, la adresa comenzi@vexio.ro
Fii la curent:  Cum poti cumpara produse electronice second hand?

Pentru cele mai calitative memorii de laptop, care vor face orice calculator sa mearga precum uns, oferta vexio.ro trebuie consultata. Adunand laolalta produse de la cele mai reputate branduri., Vexio reuseste sa creeze o oferta interesanta, numai buna de a fi luata in calcul atunci cand laptopul „ingheata” din ce in ce mai des, iar randamentul sau nu mai este acelasi ca la inceput.

Acorda un vot