Cele mai de temut obiecte intime pentru femei!

Jucarii anale

De regula, doamnele si domnisoarele sunt foarte curioase la orice nivel si mai ales cand in privinta celui intim. Ele isi doresc sa experimenteze, sa incerce, sa descopere senzatii noi, care sa le produca placere si care sa le satisfaca in pat. De aceea, sunt, regula, mult mai deschise in ceea ce priveste utilizarea de jucarii sexuale decat domnii si sunt mult mai predispuse navigarii online pe un site de tipul http://amsterdamsexshop.ro/. Cu toate acestea, exista cateva elemente care le ingrozesc pe cele mai multe dintre ele si de care se feresc cu tot dinadinsul.

Fii la curent:  Crema de maini de la Sabon.ro, arome unice, intr-un recipient vintage

Limite peste care nu vor femeile sa treaca

Relatiile intime in diferite pozitii sunt complet normale pentru orice cuplu. Cand vine insa vorba despre jucarii anale, doamnele si domnisoarele dau inapoi. De ce? De teama ca va fi dureros, din cauza ideii preconcepute ca nu este bine sau pur si simplu pentru ca se simt rusinate sa recunoasca faptul ca si-ar dori din cand in cand sa le incerce, dar nu vor sa fie judecate de parteneri. Din toate aceste motive, femeile nici macar nu se mai informeaza, sa vada cum arata exact aceste obiecte, din ce materiale sunt facute, ce dimensiuni exista.

Fii la curent:  Unghii mereu frumoase cu oja semipermanenta!

Sfaturi pentru eliminarea fricii

In primul rand, este nevoie de o gandire foarte deschisa pentru a incerca aceste obiecte. In definitiv, daca le folosesti o data si nu iti place senzatia, nu te forteaza nimeni sa le mai incerci a doua oara. Esential este ca femeile sa inteleaga ca fanteziile trec dincolo de prejudecati, teama sau de rusine. Abia atunci cand vor trece de aceste praguri vor putea atinge adevarata placere. Specialistii considera ca atunci cand este consumat intr-o masura moderata, alcoolul destinde muschii si permite mintii sa se deschida in fata noului. Nu este nimic gresit in asta!

Fii la curent:  Top 5 cei mai POPULARI si VIZIBILI online influenceri ai momentului

In orice relatie, partea intima conteaza foarte. Monotonia trebuie alungata, in cazul in care da semne ca se instaleaza intre doi parteneri si ce solutie ar putea fi mai buna decat incercarea unor fantezii? Partenerii pot discuta despre toate posibilitatile pe care le au, iar la final pot lua o decizie impreuna.

Acorda un vot

Related Posts