Cele mai rare tipuri de blana

Haine de blana femei

La ce va ganditi cand auziti provocarea de a va gandi la haine de blana naturala? Multi ar spune ca isi imagineaza o blana de nurca, in nuante de maro sau gri care completeaza in mod elegant tinuta oricui. Cu toate acestea, in lume sunt mai multe tipuri de blana, altele in afara de nurca. Exista alternative standard, cum ar fi blana de vulpe, de oaie, de iepure, dar exista si alte tipuri de blanuri rare, la care multi producatori nu pot decat sa viseze la ele.

Fii la curent:  Fii in centrul atentiei cu pantofii cu toc de la ModLet

Ocelotul este o rasa superba de pisica mare care se gaseste pe tot continentul american. Modelul este similar cu cel al ghepardului si leopardului, dar cu o culoare aurie mai pronuntata, foarte placuta ochiului. Nu e de mirare ca, la un moment dat, aceste animale au fost vanate pentru piele, insa exclusiv pentru persoanele bogate. Daca admirati si doriti acest tip de blana, trebuie sa stiti ca, in mod legal, nu se mai produse imbracaminte din blana de ocelor. A fost oficial interzisa aceasta practica, in Marea Britanie si in multe alte  tari din lume. Pretul real al unei astfel de piese de colectie este, cu siguranta, cateva mii de euro.

Fii la curent:  In tendinte cu o haina de blana, niciodata demodata

Vicuna este o ruda a lamei si traieste in America de Sud. Doar privind animalul, avem impresia ca blana lui este extrem de moale. Textura acestui tip de blana este una dintre cele mai moi care exista in lume. Cu toate acestea, este incredibil de greu de mentinut datorita sensibilitatii sale. Pretul se ridica spre ordinul zecilor de mii de euro pentru un articol.

Exista haine din blana de lup, insa producerea si comercializarea lor a fost interzisa in intreaga lume. Aceasta inseamna ca este foarte putin probabil sa gasiti in magazine o astfel de haina.

Fii la curent:  Ingrijirea hainelor de blana

Magazin Online CarolinaDesign.ro – Haine de blana Timisoara

In timp ce multe haine de blana nu sunt disponibile pe piata, inca mai puteti avea acces la o mare varietate de blanuri superbe, de inalta calitate, chiar in Romania, la magazinul Carolina Design. Pentru a afla mai multe despre stocuri si servicii, accesati http://www.carolinadesign.ro/!

Acorda un vot

Related Posts