Cum alegi colierul din argint sau aur perfect pentru a-l face cadou?

Bijuteriile pot fi un cadou perfect sau dezastruos. Apreciate de toate femeile, bijuteriile sunt disponibile în multiple forme și dimensiuni, tocmai pentru că preferințele femeilor sunt foarte diverse. Colierul din aur sau argint este una din cele mai sigure alegeri pentru a face un cadou, șansele ca acesta să fie primit bine fiind foarte mari. Cu toate acestea, încă poți da greș. În alegerea bijuteriei perfecte de acest gen, trebuie să ții cont de materialul din care este confecționat colierul, design-ul acestuia precum și de micile detalii care fac diferența.

Vei alege un colier din aur sau din argint?

Atunci când nu ești sigur cu privire la preferințele doamnei sau domnișoarei în materie de metale prețioase, îți va fi destul de greu să alegi între aur sau argint. Cum poți face totuși alegerea bună fără să fie nevoie să o întrebi ce preferă? Ai putea acorda atenție detaliilor. Dacă deja poartă bijuterii, observă dacă acestea sunt cel mai adesea din argint sau dacă sunt coliere din aur. Ți-ar putea fi astfel mai ușor să faci alegerea fericită.

Dacă nu poartă bijuterii, te poți ghida după culoarea hainelor pe care le poartă de obicei. Poartă mai adesea o vestimentație din culori calde sau reci? Aurul se potrivește mai bine în combinație cu culori calde, în timp ce culorile reci pun în valoare foarte bine un colier din argint. 

Fii la curent:  Crema de maini de la Sabon.ro, arome unice, intr-un recipient vintage

Dacă te pricepi la teoria culorilor, ai putea să apelezi și la o metodă mai puțin cunoscută. Încearcă să determini care este subtonul pielii al persoanei căreia vrei să îi oferi cadoul. Un colier din aur se potrivește unei persoane cu subton cald (are pielea mai degrabă închisă la culoare, cu un bronz auriu), în timp ce un colier din argint este potrivit pentru o persoană cu subton rece (are pielea mai degrabă deschisă la culoare și pielea se înroșește la bronz). Nu în ultimul rând, ține cont de impresia pe care vrei să o faci și decide dacă valoarea colierului contează. O bijuterie din aur va fi evident mai valoroasă decât una din argint, financiar vorbind, așa că accesează site-ul SEVDA, unde vei descoperi o gamă variată de bijuterii prețioase.

 Aplică regula „mai puțin este mai mult” și în cazul colierelor din aur și argint

Dacă într-adevăr nu vrei să dai greș alegând o bijuterie care nu este pe placul persoanei căreia dorești să i-o dăruiești, alege cea mai sigură variantă: un colier simplu! Multe femei apreciază simplitatea și este posibil să fi auzit și tu femei spunând că preferă accesoriile „finuțe”, care nu ies în evidență în mod ostentativ. Atunci când colierul tău este oferit împreună cu o puternică încărcătură emoțională, este foarte probabil ca persoana vizată să îl poarte, chiar dacă nu se vede atât de ușor. Acesta poate deveni un obiect vestimentar pe care îl va purta în fiecare zi.

Fii la curent:  bTime.ro pregateste cadourile de Craciun. Oferiti in dar cele mai elegante ceasuri barbatesti Nautica, la preturi avantajoase

Dacă ai fost recent într-un magazin de bijuterii, ai observat că modelele simple de bijuterii din aur și argint sunt mai degrabă puține. Cu toate acestea, orice astfel de magazin, mai mult ca sigur comercializează cel puțin un model de colier simplu. De aceea, dacă nu ai chef de prea multe plimbări prin magazine, ai putea alege să comanzi un colier online. Bijuteriile online au multe modele care au un aspect discret dar sofisticat în același timp. Simplu nu înseamnă plictisitor și nici nu înseamnă că nu poate fi personalizat.

Oferă personalitate cadoului tău alegând și un pandantiv din aur sau argint

 Cadoul tău va fi apreciat și mai mult dacă îi vei adăuga mai multă valoare, atât financiar, cât și sentimental, personalizând colierul cu un pandantiv. Pentru a face o alegere bună gândește-te la anumite detalii legate de persoana în cauză. Ce amintiri ai cu această persoană? Pandantivul din aur sau argint pe care îl vei oferi poate fi simbolul unei amintiri frumoase împreună. Un pandantiv în formă de inimă îi poate spune persoanei respective că este foarte iubită, sau un pandantiv sub formă de floare poate fi oferit unei persoane care iubește plantele.

Fii la curent:  Carlsberg a recreat prima bere lager de calitate, folosind drojdia pură, care a revoluÈ›ionat în 1883 industria mondială a berii

Nu face greșeala de a alege un pandantiv din aur pentru un colier din argint și invers. De asemenea acordă atenție detaliilor cu care este decorat pandantivul. Vei observa adesea aplicații din zirconiu, sidef sau alte materiale asemănătoare. Deși mai atractive, acestea sunt mai sensibile, existând riscul ca pietrele să cadă. Ține cont deci și de acest aspect. La fel ca în cazul colierelor, găsești multe variante de pandantive online, așa că e imposibil să nu îl găsești pe cel potrivit.

O bijuterie oferită din suflet va fi apreciată cu siguranță. Atunci când însă va fi evident că nu ai ales ceva la întâmplare și ai depus efort pentru a te asigura că acesta i se potrivește persoanei respective, cadoul va fi prețuit pentru întreaga viață.

 

 

Acorda un vot