Cum sa ai parte de o zi de rasfat la un salon de infrumusetare

Masaj de slabire

Femeile merita sa se rasfete din cand in cand si sa-si aloce timp numai pentru ele si pentru micile placeri pe care le au. Pentru ca acest lucru sa se intample, optiunea perfecta este apelarea la serviciile de la un salon de infrumusetare! O zi in care sa se vorbeasca numai despre unghii, par, machiaj: exemplul perfect de Paradis pentru femei!

  • Incepeti cu un masaj de slabire

Indiferent de silueta pe care o au, femeile mereu se plang ca au mai multe kilograme decat ar dori. In acest caz, ar putea sa apeleze la un masaj special, pentru a petrece atat momente relaxante, cat si pentru a se simti mai bine in propria piele!

  • Pachet epilat total
Fii la curent:  DianeMarie da startul primaverii! Fii chic cu modelele de balerini din piele naturala

Iata care poate fi urmatorul serviciu de pe ordinea de zi! Atunci cand sunt epilate frumos, femeile se simt mai bine in propria piele, pentru ca o fac in primul rand pentru ele, iar in al doilea rand pentru partenerii de viata. Acasa poate fi dificil de ajuns in anumite zone, iar rezultatele sa nu fie satisfacatoare. Mai bine se opteaza pentru un pachet complet la salon. Astfel, doamnele si domnisoarele se pot lasa pe mana specialistelor.

  • Cosmetica
Fii la curent:  Un cadou inedit de Sfantul Nicolae, impresionant prin coloristica si parfum: florile de la orasulflorilor.ro

Mai apoi, este recomandat sa fie vizitat departamentul de cosmetica. Aici femeile se pot pensa, isi pot tunde si vopsi sprancele, lucruri pentru care acasa nu au timp, de cele mai multe ori, din cauza numeroaselor lucruri pe care le au de facut zi de zi.

  • Coafor si frizerie

Nici parul nu trebuie neglijat! La salon, femeile se pot relaxa in timp ce sunt spalate pe cap cu produse profesionale. Mai apoi, pot opta pentru o tunsoare noua sau pentru o noua culoare a parului, mai ales daca isi doresc o schimbare completa!

Fii la curent:  Rochii de zi, rochii de seara, rochii de ocazie

Salon de infrumusetare din 13 Septembrie sector 5 | freestylebeauty.ro

Salonul Free Style Beauty ofera toate aceste servicii doamnelor si domnisoarelor care sunt in cautarea unei zile complete de relaxare si rasfat. Salonul se afla pe strada Ion Urdareanu, numarul 7, in sectorul 5 din Capitala, chiar vizavi de Spitalul Panduri, iar pe site-ul http://freestylebeauty.ro/ poate fi studiata in prealabil lista tarifelor.

Acorda un vot

Related Posts