Haine de iarna pentru persoane corpolente

Haine Pentru Grasi

Dintre toate anotimpurile, iarna este în mod cert cea care avantajează cel mai mult persoanele obeze, care le menajează complexele și îi face să se simtă în largul lor, la propriu și la figurat. Dar iarna nu trebuie să se transforme în anotimpul camuflajelor vestimentare confortabile, ci trebuie să fie și o ocazie de a te face să te simți bine în pielea ta.

Care ar fi, deci, outfitul de iarnă cel mai potrivit pentru bărbații obezi, acea vestimentație care să le asigure confortul necesar dar și un plus de eleganță și distincție, fără a le crea dezavantaje vizuale?

În primul rând, lungimea hainei (că este geacă, sacou gros sau palton) este esențială. Este de evitat în mod obligatoriu genul de geacă sau haină bufantă, până la nivelul taliei, care va avea repercusiuni devastatoare asupra imaginii generale, degenerând într-un tragi-comic nedorit.

Fii la curent:  Pantalonii de dama de la Zega - un articol vestimentar feminin versatil si elegant pentru toate doamnele

Paltonul sau geaca de iarnă (de preferat culori închise – negru, gri, kaki) trebuie să aibă o croială dreaptă, ușor cambrată în zona taliei, care să acopere în mod obligatoriu posteriorul, dar care totuși să nu ajungă până la genunchi. Ca linie generală, este de preferat ținuta semi-casual, așadar poți asocia acestui palton nu doar o pereche de pantaloni office, de stofă sau raiat, ci poți alege relaxat și o pereche de blugi. Condiția esențială rămâne însă aceeași. Croiala pantalonilor trebuie să respecte linia corpului, fără falduri, buzunare suplimentare sau cute inutile, care doar contribuie la efectul de exces vizual. Buzunarele (de la geacă, palton sau de la pantaloni) trebuie în mod obligatoriu golite. Nu ai nevoie, în mod evident, de excrescențe suplimentare. Folosește, în scop practic (dar și estetic!) o geantă de umăr, cu o curea mai lungă și un model cât mai simplu. Va participa, în acest fel, și ea, la impresia de suplețe conferită de restul ținutei.

Fii la curent:  Sfaturi pentru gasirea hainelor potrivite pentru persoane obeze

Nu uita de curea! Ajustată bine pe talie (nici mai largă, nici mai strânsă, ca să dea ocazia burții să se reverse în falduri peste), aceasta va delimita vizual corpul, conturându-l în mod avantajos. Ai ocazia, iarnă fiind, să alegi o pereche de cizme sau bocanci cu o talpă mai groasă, cu un toc puțin mai accentuat, care, împreună restul elementelor de mai sus, te vor face să arăți mult mai suplu și mai elongat.

Fii la curent:  Rapid si accesibil – King Size Outside

Magazin haine marimi mari – kso.ro

Pentru mai multe idei de haine marimi mari și, în  special din sfera imbracaminte XXL barbati poți vizita pagina accesibilă la http://www.kso.ro.

Acorda un vot

Related Posts