In tendinte cu o haina de blana, niciodata demodata

Haine de blana femei

Ne tot plangem ca moda se schimba si odata cu ea unele haine sunt date uitarii intr-un colt de dulap sau intr-o cutie prin debara. Marii designeri au ajuns la concluzia ca moda nu se schimba ci se reinventeaza. Cu fiecare nou sezon, cu fiecare nou an, tendintele in materie de haine sunt atent trasate de oameni priceputi care studiaza intens acest fenomen. Pana la urma, nu te obliga nimeni sa cheltui mult ca sa fii in tendinte. Insa, cu siguranta te vei simti bine cu niste haine bine alese, reinventate, la care adaugi o pictura manuala, pe care aplici o broderie sau o dantela si uite asa esti in pas cu tendintele.

Fii la curent:  Leatherbrandsnow.ro intampina iarna cu o gama diversificata de cizme de dama din piele calduroase

Daca despre unele haine se poate spune ca se demodeaza, acest lucru nu se poate aplica si in ceea ce priveste hainele de blana. Haina de blana va fi mereu la moda, mereu pe podium, mereu cautata si mereu cumparata de iubitorii de blanuri. In ceea ce priveste hainele de blana se poate ajusta, in functie de tendintele sezonului, doar lugimea, croiala, accesoriile.

Garderoba bunicilor nostri era plina de haine de blana, a parintilor la fel, iar acum, generatia tanara incepe sa vada cu alti ochi purtarea acestei categorii de imbracaminte si sondajele spun ca procentul achizitiei acestora incepe sa creasca. Nu este neaparat sa fim foarte elegante pentru a purta o haina sau o veste de blana. Dimpotriva, acestea pot fi un accesoriu care da un plus de rafinament unei banale tinute office sau casual. Nu trebuie sa stati foarte mult pe ganduri atunci cand alegeti sa purtati o haina de blana, indiferent de ce imbracati, ea va accesoriza in mod placut tinuta dumneavoastra si cu siguranta, va atrage privirile admiratoare ale celorlalti.

Fii la curent:  Cele mai rare tipuri de blana

Carolina Design, magazin de blanarie si accesorii si blana si piele din Timisoara, ofera o gama larga de produse din blana moderne. Puteti vedea cateva dintre produsele magazinului, accesand www.carolinadesign.ro sau puteti vizita magazinul fizic pe strada Alba Iulia, langa Opera Romana Timisoara. Cu siguranta veti fi incantata de multimea de haine de blana naturala, haine din piele, dar si accesoriile care sunt puse la dispozitia iubitorilor de frumos si bun gust.

Fii la curent:  Accesoriile ideale ale toamnei 2016 - gentile din piele de la The5thelement.ro
Acorda un vot

Related Posts