Ingrijirea extensiilor de gene

Gene 3D

Cu atatea produse de ingrijire a ochilor, cu atatea sfaturi de aplicare a diverselor tratamente, ce sa alegem? Ce sa folosim pentru un aspect cat mai natural si mai putin incarcat al ochilor si fetei?

Genele delicate si subtile nu sunt ieftine, iar genele ieftine nu sunt dragute. Aplicatiile neadecvate reprezinta o problema serioasa de sanatate a ochilor si de igiena putand, de asemenea, deteriora complet linia genelor. Pentru a aplica perfect un set de gene este nevoie de timp si de multa practica. Tehnicienii de la Free Style Beauty sunt toti esteticieni si cosmeticieni licientiati, bine pregatiti in domeniu, iar obiectivul suprem este acela de a face clientele cat mai fericite, in ciuda orelor multe petrecute la salon.

Fii la curent:  Incaltamintea de dama nu a fost nicicand mai ieftina. Modlet.ro va asteapta cu cele mai avantajoase promotii

Multe dintre noi avem tendinta de a folosi rimelul pentru un plus de volum sau pentru a da un aspect alungit genelor, dar oare este eficient? Kendra Studdert, fondator al companiei americane de extensii si gene 3D, GBY Beauty, spune ca ar trebui sa tinem rimelul la distanta, mai ales pe cel rezistent la apa. Acesta este mai dens si folosirea lui in exces poate provoca eliminarea completa a genelor naturale si chiar a extensiilor.

Fii la curent:  6 lucruri pe care sa le faci dimineata ca sa-ti mearga bine toata ziua 🌞

Un alt sfat util in cazul in care aveti extensii de gene sau gene 3D este acela ca, acestea nu ar trebui sa intre in contact cu apa in primele 24 de ore, cu exceptia cazului in care la aplicare se foloseste un adeziv rezistent la apa. De asemenea, pentru curatare este indicat un produs delicat, cum ar fi samponul pentru bebelusi sau lotiunile speciale de curatare a ochilor si genelor artificiale. Acest lucru este recomandat pentru a prelungi cat mai mult durata de viata a genelor.

Indiferent ca este vorba despre o intretinere permanenta a genelor false sau despre pauzele temporare, este necesar a se respecta ciclul natural de crestere. Este important ca macar o data la sase luni, genele sa fie lasate sa creasca nestingherit macar doua saptamani. Acest lucru va permite o crestere sanatoasa si o curatare temeinica a zonei.

Fii la curent:  Tu iti cunosti parfumul-semnatura? Afla CUM poti sa il descoperi!

Extensii gene 3D – freestylebeauty.ro

Pe site-ul http://freestylebeauty.ro/ puteti afla mai multe despre ingrijirea ochilor, machiaj profesional in Bucuresti sau alte tipuri de tratamente disponibile in salon. Chiar meritati o sesiune de rasfat complet, nu ezitati sa faceti o programare!

Acorda un vot

Related Posts