Ingrijirea extensiilor de par – Salonul FreeStyleBeauty Bucuresti

Extensii cusute

Doriti sa cedati tentatiei de extindere a parului? Extensiile de par pot fi o solutie ideala pentru femeile care cauta sa aiba parul mai lung si mai des, dar ele pot deveni un dezastru daca nu sunt ingrijite corespunzator.

Extensiile de par necesita o rutina zilnica peste care sa nu treceti. Este important sa dormiti cu parul desprins sau legat foarte lejer. Alegerea periei este, de asemenea, importanta. Sunt recomandate periile din fir natural, nu foarte dur, care sa ofere un pieptanat bland. Inainte de a spala parul este recomandat sa-l descalciti bine pentru a evita ruperea firelor in timpul spalarii. Foarte importanta este uscarea naturala, fara a folosit uscatorul de par. Cand aceasta solutie nu este posibila, utilizati uscatorul de par la o distanta de aproximativ 15 cm de par, si setati uscarea cu aer rece. Nu spalati parul mai mult de o data, maxim de doua ori pe saptamana. Daca sunteti fan al sapalarii zilnice a parului, folositi un sampon neutru si un balsam potrivit tipului de par.

Fii la curent:  6 lucruri pe care sa le faci dimineata ca sa-ti mearga bine toata ziua 🌞

Lipsa atentiei orientate catre ingrijirea parului si a extensiilor, pot duce la riscuri ce afecteaza parul natural. Suvitele adaugata si neingrijite corespunzator pot provoca sufocarea parului si deteriorarea acestuia. Extensiile bine intretinute pot rezista aproximativ 6 luni. Cel mai bine este sa le pastrati doar 4 luni, dand apoi timp parului sa se refaca.

Fii la curent:  Generalitati despre produsele cosmetice

Calitatea extensiilor conteaza!

Conteaza foarte mult si calitatea extensiilor pe care le alegeti. Daca va ganditi la aceasta varianta, este mai bine sa optati pentru extensii si par natural, chiar daca sunt mai scumpe fata de cele din par sintetic. Pe langa materia prima din care este facuta extensia, conteaza foarte mult si cine o aplica. Evitati sa aplicati extensiile acasa, ci adresati-va unui specialist bine pregatit in acest sens. Rezultatele bune si rezistenta extensiilor nu tin doar de ingrijirea zilnica, ci si de maniera in care au fost aplicate initial.

Fii la curent:  Moduri de aplicare a extensiilor - JoyaSalon.ro

La salonul de frumusete FreeStyleBeauty puteti alege extensii de par cu keratina, cu banda adeziva, cu clips, microring sau extensii cusute. Accesand http://freestylebeauty.ro/ veti putea cunoaste ofertele speciale si pachetele de aplicare, ingrijire si indepartare a extensiilor.

Acorda un vot

Related Posts