Ingrijirea hainelor de blana

Haine blana naturala

Hainele de blana au nevoie de o ingrijire adecvata pentru a avea o viata cat mai lunga. Acestea sunt scumpe, s-au facut investitii mari pentru achizitia lor si chiar merita sa fie ingrijite in mod corespunzator.

Carolina Design a pregatit cateva sfaturi care sa va ajute sa lasati blana intr-o stare perfecta generatiei care vine.

  1. Depozitati haina de blana undeva unde nu patrunde lumina directa a soarelui. O puteti acoperi cu o panza sau o husa de bumbac pentru a preveni depunerea de praf. Expuneti-o aerului curat din cand in cand, o data sau de doua ori la fiecare cateva luni va fi suficient pentru a preveni uscarea excesiva a firelor de blana. Acest lucru este ideal pentru cineva care are o blana dar nu o poarta foarte des.
  2. Haina trebuie depozitata daca nu este purtata mai mult timp. Daca detineti o haina de blana si o purtati in timpul lunilor de iarna, probabil ca in lunile de vara nu-i acordati prea mare atentie, desi ar trebui. Depozitati haina se blana intr-un loc aerisit si neaglomerat. Cu toate acestea, evitati sa o depozitati in subsolul casei pentru ca acolo este o zona mai umeda, ceea ce poate duce la distrugerea blanii.
  3. Daca va aflati afara pe o vreme ploioasa sau cu ninsoare si blana se uda, lasati-o sa se usuce la aer, ferind-o de sursele de caldura. Caldura directa asupra unei haine de blana naturala ar putea face mai mult rau decat bine, deteriorand firele. Daca haina este foarte uda si nu reusiti sa o uscati corespunzator, va puteti adresa unor specialisti care au solutia potrivita pentru asemenea situatii.

Carolina Design este un loc din care puteti achizitiona haine din blana pentru femei, dar puteti avea parte si de alte servicii cum ar fi confectii, reparatii, curatatorie si uscare profesionala, dar si vopsitorie pentru articole de piele. Pe siteul http://www.carolinadesign.ro/ puteti afla mai multe detalii despre fiecare serviciu in parte.

Fii la curent:  Lidl prezinta „Proiectul Gradina”, catalogul cu idei, unelte si accesorii pentru o gradina de vis
Acorda un vot