Masajul erotic – Un cadou inedit pentru un burlac!

Masaj erotic Timisoara

Barbatii mereu vorbesc intre ei despre ideile pe care le au, dar pe care nu le-au pus niciodata in practica. Daca aveti un prieten care urmeaza sa se casatoreasca, cel mai bun cadou pe care i-l puteti face inainte de nunta este o programare la un salon erotic Timisoara! Cu siguranta va fi un moment pe care nu-l va uita niciodata si, totodata cea mai interesanta idee de cadou de care a auzit!

O ultima aventura inainte de viata in doi pentru totdeauna

Atata timp cat inca mai este burlac, barbatul poate incerca toate nebuniile care i-au trecut vreodata prin cap!  Asadar, prietenii pot face cadou o experienta de neuitat: un masaj erotic Timisoara oferit de una sau chiar doua domnisoare simultan. Viitoarea sotie nu are inca voie sa se supere, chiar daca afla, iar domnul se poate bucura linistit de un moment de fantezie, intr-o astmosfera incitanta!

Fii la curent:  Fii in centrul atentiei cu pantofii cu toc de la ModLet

Oricine poate face o rezervare

Prietenii viitorului mire ii pot face acestuia o programare pe site-ul http://masaj-iulia.ro/. Formularul online se poate completa foarte usor, fiind necesare doar cateva informatii. De asemenea, numarul de telefon 0735.322.148 este la dispozitia celor interesati. Burlacul nu trebuie decat sa se prezinte la sedinta programata special pentru el la salonul de pe strada Eneas, numarul 22B.

Fii la curent:  Tu iti cunosti parfumul-semnatura? Afla CUM poti sa il descoperi!

Servicii diverse

La salonul Iulia, domnisoarele ofera diferite tipuri de masaj, care sa se plieze pe dorintele fiecarui client, indiferent daca este vorba despre un moment nud, o experienta in jacuzzi, cu lumanari si sampanie sau despre un masaj realizat de doua fete in acelasi timp.

Discretie garantata

In cazul care viitorul mire doreste ca femeia pe care a ales-o pentru restul vietii sa nu afle despre cadoul prietenilor, nicio problema! Salonul ofera toata discretia de care clientii au nevoie, facandu-i sa se simta in siguranta si astfel ajutandu-i sa-si dea frau liber imaginatiei.

Fii la curent:  Colectia Sabon este o invitatie la momente de placere

O experienta diferita fata de cea din cuplu

Daca alaturi de viitoarea lui sotie, barbatul trebuie sa se poarte delicat si sa aiba grija la sentimentele ei, clientii care beneficiaza de un masaj special nu trebuie sa se preocupe de toate aceste lucruri. Atat domnisoarele, cat si clientii sunt constienti ca totul este un joc al seductiei, care dureaza exact atat cat dureaza o sedinta.

Acorda un vot

Related Posts