Moduri de aplicare a extensiilor – JoyaSalon.ro

Aplicare extensii cusute

In general, se apeleaza la extensii pentru ca parul sa para mai lung, mai des si pentru a economisi timpul pentru coafat. Extensiile sunt si cel mai bun mod prin care femeile isi pot schimba lookul, cele de calitate avand si un aspect natural.

Extensiile reprezinta fire de par care se ataseaza suvitelor deja existente, de la radacina, prin innodare, lipire sau clipsuri. Operatiunea poate dura de la 45 de minute si pana la cateva ore, totul depinzand de numarul de extensii adaugate.

Exista mai multe moduri de aplicare extensii par natural iar acest articol are rolul de a le exemplifica pe cele mai cunoscute.

Unele dintre cele mai cunoscute extensii din par natural sunt cele cu silicon, care au bondule de keratina. Pot fi gasite sub forma de suvite individuale care se vor aplica pe suvite din parul natural. Aplicarea se va face prin incalzirea bondulelor cu ajutorul unui aparat special. Ulterior, keratina se modeleaza pe suvitele de par. Pentru a le indeparta se va folosi o solutie speciala care topeste keratina.

Fii la curent:  Solutii eficiente pentru orice problema

Pentru a se obtine un look cat mai natural, in care sa nu se observe prezenta extensiilor, este nevoie de 50 pana la 100 de extensii. In medie se aleg 75 care se vor potrivi de obicei pentru majoritatea texturilor si nuantelor de par.

O alta operatiune populara, atunci cand vine vorba despre extensii este reprezentata de aplicare extensii cusute. Extensiile cusute se gasesc sub forma de trese, fiind cusute pe o banda si se pot gasi ambalate pe lungimi sau densitate. Se aplica folosind un ac si se prind sub forma unei impletituri care se realizeaza cat mai aproape de scalp. De obicei, un pachet este suficient pentru o singura aplicare. In ceea ce priveste rezistenta, extensiile cusute pot fi pastrate pentru o perioada de aproximativ trei luni, dupa aceea fiind necesar sa fie scoase si aplicate din nou. Un avantaj al acestor extensii este faptul ca se pot refolosi tinand cont de modul in care sunt intretinute.

Fii la curent:  Piese vestimentare primordiale in garderoba unei femei

Extensiile din par natural pot fi coafate, tunse sau vopsite, la fel ca si parul normal.

http://joyasalon.ro asigura aplicarea de extensii, oferind clientilor produse de o calitate garantata si lucrari facute sa reziste o perioada maxima.


Related Posts