TOP 3 saloane de coafura din Bucuresti

Saloanele cu stilisti de renume, saloanele high-life prezinta mult mai multe garantii pentru reusita unei coafuri, dar bineinteles au si preturi pe masura.
Saloanele din cartiere, unde bineinteles, pretul este unul mult mai mic si nu din cauza faptului ca tunsorile ar iesi urat, ci mai degraba datorita faptului ca acolo lucreaza stilisti tinteri si ambtiosi, inca necunoscuti.
In Bucuresti exista acum peste 100 de saloane de coafura, aici incluzandu-le si pe cele scumpe, dar sip e cele de la scara blocului.

Desi diferentele de pret sunt foarte mari intre saloanele de cartier si cele de renume, femeile prefera sa frecventeze saloane mai scumpe pentru a nu risca sa aiba o coafura esuata. Stilistii de la cele mai bune saloane de caofura din Bucuresti prezentate mai jos, au luat parte la stagii de specializare in strainatate prin care trec stilistii. Sa retineti, un stilist bun, nu numai ca va sti sa reproduca o forma anume, dar o sa va si spuna daca aceasta se potriveste sau nu figurii dumneavoastra.

Fii la curent:  Tratamentul mult mai eficient decat antiperspirantele in tratarea transpiratiei excesive: iontoforeza

Salon de coafura Everly

everly

Everly este un salon de coafura si de infrumusetare in care doamnele si barbatii care trec pragul se pot bucura de atmosfera unei cafenele. Ideea din spatele salonului de infrumusetare Everly a aparut din dorinta de a crea un loc inedit in care lumea sa se bucure de atmosfera unui lounge, dar si de cea a unui salon de infrumusetare. Ideea este ca Everly sa ofere un loc potrivit pentru intalniri si discutii de afaceri, iar in timpul ramas sa va bucurati de o coafura noua.
Adresa: Bulevardul Decebal, Nr.17
Nr. Telefon: 0730 19 19 67

Fii la curent:  Alegeti modelul potrivit de coliere statement pentru a fi perfecta!

Salon de coafura Blondi

salon coafura blondi

Situat intre Hotel Bucuresti si Hilton si deschis din 1960, Blondi a devenit in anii ’90 o afacere privata, sub conducerea stilistului Constantin Ilie (Costel pentru clientii fideli), antrenorul echipei Wella Romania si director stilistic la Intercoiffure Romania, care conduce si scoala de coafura Academia Blondi. Costel Ilie merge anual la specializari la Academia Vidal Sassoon din Londra, iar stilistii de la Blondi sunt printre putinii care vor sa faca si arta din meseria lor.
Adresa: Str. Stirbei Voda nr. 2

Fii la curent:  Paltoanele de dama de la Zega fac ca sezonul friguros sa fie unul placut si calduros

Salon de coafura Gett’s Hair Studio

salon de coafura getts hair studio

Tehnicile de tuns sunt insusite de la academiile Toni&Guy si Vidal Sassoon. Pe langa stilist, la definirea unei coafuri contribuie si un tehnician, care se ocupa exclusiv de procesul vopsirii parului. Studioul ultra elegant de la Marriott are in potofoliu prezentari de moda pentru Jean Paul Gaultier, Ungaro, Dior, Venera Arapu, Janine, festivaluri, clipuri, reviste glossy etc.
Adresa: Hotel Marriott

Acorda un vot