Economisirea tusului de imprimanta

Imprimante second hand

Intrucat cartusele de cerneala sunt consumabile pentru care aveti nevoie de un buget atunci cand tipariti foarte mult, iata cateva sfaturi simple pentru a economisi cat mai mult din cerneala imprimantei, dar si a banilor.

  1. Imprimati mai putin! Este prima regula care trebuie urmata. Nu imprimati documente nefinalizate de care nu aveti nevoie. Folositi e-mail-ul de fiecare data cand acest lucru este posibil sau arhivati pe calculator documentele des utilizate sau importante.
  2. O alta modalitate usoara de a economisi cerneala este sa va asigurati ca setati documentului un font de dimensiuni mici care ocupa mai putine pagini. Acest truc asigura o economie dubla, atat de cerneala cat si de hartie. In cele din urma, daca imprimati o pagina web, nu ezitati sa selectati numai esentialul si sa eliminati anunturile sau textele care nu vor aduce niciun beneficiu continutului care va este necesar.
  3. O alta tehnica de economisire a tusului este setarea calitatii de tiparire. Alegeti un nivel scazut de vizibilitate, negru deschis sau gri, iar consumul de cerneala nu va fi prea mare.
  4. Imprimati negru, mai degraba decat colorat. Negrul, chiar si gri inchis economiseste substantial cerneala cartuselor color. Selectati aceasta optiune inainte de imprimare.

Chiar si cu toate aceste sfaturi, consumul de cartuse ramane destul de mare, sa stiti ca puteti economisi cativa bani optand pentru cumpararea cartuselor mai ieftine. De asemenea, cartusele remanufacturate sunt mai putin costisitoare decat cele noi.

Fii la curent:  In noul an, magazinul online vexio.ro vine cu noi oferte de preturi pentru laptopurile ieftine

Magazinul online IT-SH

Sta la dispozitia clientilor cu dispozitive de birou si monitoare sh, dar si cu o serie de consumabile si accesorii pentru imprimante second hand sau noi. Serviciile de reincarcare sunt disponibile la preturi accesibile si potrivite modelului tonerului. Pe langa posibilitatea de a achizitiona produse de foarte buna calitate, persoanele care doresc sa-si repare dispozitivele stricate, au posibilitatea de a achizitiona componente second hand pentru calculatoare, laptopuri si imprimante. Puteti urmari ofertele IT-SH pe site-ul https://www.it-sh.ro/ sau pe site-urile de socializare.

Fii la curent:  Evolutia imprimarii
Acorda un vot

Related Posts