PREMIERÄ‚ Grindeanu, replică tăioasă pentru Ponta: ‘Nu cred că abordarea enunÈ›ată este cea corectă’

PREMIERĂ Grindeanu, replică tăioasă pentru Ponta 'Nu cred că abordarea enunțată este cea corectă'

După ce fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe Sorin Grindeanu, despre care a spus că susţine Europa unită, care nu mai există, arătând că el ar opta pentru alăturarea la Grupul de la Vişegrad, premierul reacționează și spune că „abordarea enunțată de Victor Ponta nu este cea corectă”.

„Ce aÅŸ face eu? Că ce face domnul Grindeanu – înÅ£eleg că susÅ£ine Europa unită, care nu mai există. Eu aÅŸ face mâine cerere să ne alăturăm Grupului de la ViÅŸegrad. Dar eu, pe persoană fizică, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred că avem altă ÅŸansă decât stând cu niÅŸte vecini ai noÅŸtri care au ÅŸi ei un pic de curaj ÅŸi de demnitate”, a spus Ponta.

Fii la curent:  Cristoiu, REVOLTAT: 'Èšara e lăsată pe mâna unui Neghiob Iresponsabil'

În replică, Sorin Grindeanu a spus joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena3, referitor la abordarea lui Victor Ponta următoarele: „Cred că trebuie să continuăm linia adoptată acum, care este foarte clară, pe care am exprimat-o azi, care va fi exprimată și în lunile următoare. Nu cred că abordarea enunțată de Victor Ponta este cea corectă.”

Fii la curent:  De ce lipseÅŸte Victor Ponta în toiul războiului politic

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat o vizită la Bruxelles, miercuri şi joi, unde a avut o serie de întâlniri cu înalţi oficiali europeni în marja reuniunii Consiliului European.

Sorin Grindeanu a avut la Bruxelles, o serie de discuţii cu Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, cu Serghei Stanishev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, cu Pierre Moscovici, comisar european pentru Afaceri Economice, cu Gianni Pittella, preşedintele Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, precum şi alţi lideri europeni, între care Alexis Tsipras, prim-ministru al Republicii Elene, şi Antonio Costa, premierul Portugaliei. Premierul a avut aceste discuţii în contextul participării la reuniunea PES, de la Bruxelles.

Fii la curent:  Tăriceanu reacÈ›ionează VIRULENT după atacul CSM: 'Aceasta nu afectează independenÈ›a justiÈ›iei?'

În cadrul discuţiilor, „şeful Executivului a susţinut necesitatea relansării proiectului european pe baza ideii de unitate în jurul valorilor şi principiilor fundamentale ale Uniunii Europene“, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Acorda un vot

Related Posts