PREMIERĂ Grindeanu, replică tăioasă pentru Ponta: ‘Nu cred că abordarea enunțată este cea corectă’

PREMIERĂ Grindeanu, replică tăioasă pentru Ponta 'Nu cred că abordarea enunțată este cea corectă'

După ce fostul premier Victor Ponta l-a criticat pe Sorin Grindeanu, despre care a spus că susţine Europa unită, care nu mai există, arătând că el ar opta pentru alăturarea la Grupul de la Vişegrad, premierul reacționează și spune că „abordarea enunțată de Victor Ponta nu este cea corectă”.

„Ce aş face eu? Că ce face domnul Grindeanu – înţeleg că susţine Europa unită, care nu mai există. Eu aş face mâine cerere să ne alăturăm Grupului de la Vişegrad. Dar eu, pe persoană fizică, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred că avem altă şansă decât stând cu nişte vecini ai noştri care au şi ei un pic de curaj şi de demnitate”, a spus Ponta.

Fii la curent:  Dragnea, Grindeanu şi liderii PSD, plângeri PENALE împotriva protestatarilor

În replică, Sorin Grindeanu a spus joi seară, într-o intervenție telefonică la Antena3, referitor la abordarea lui Victor Ponta următoarele: „Cred că trebuie să continuăm linia adoptată acum, care este foarte clară, pe care am exprimat-o azi, care va fi exprimată și în lunile următoare. Nu cred că abordarea enunțată de Victor Ponta este cea corectă.”

Fii la curent:  Curs Manager calitate - ISO 9001:2015

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat o vizită la Bruxelles, miercuri şi joi, unde a avut o serie de întâlniri cu înalţi oficiali europeni în marja reuniunii Consiliului European.

Sorin Grindeanu a avut la Bruxelles, o serie de discuţii cu Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, cu Serghei Stanishev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, cu Pierre Moscovici, comisar european pentru Afaceri Economice, cu Gianni Pittella, preşedintele Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, precum şi alţi lideri europeni, între care Alexis Tsipras, prim-ministru al Republicii Elene, şi Antonio Costa, premierul Portugaliei. Premierul a avut aceste discuţii în contextul participării la reuniunea PES, de la Bruxelles.

Fii la curent:  Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă, în ședința de Guvern: NU amnistie și grațiere

În cadrul discuţiilor, „şeful Executivului a susţinut necesitatea relansării proiectului european pe baza ideii de unitate în jurul valorilor şi principiilor fundamentale ale Uniunii Europene“, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Acorda un vot

Related Posts